Mallorca

Organitzadors del FEiM amb la batlessa de Porreres amb el cartell del festival/APAEMA/CBPAE

FEiM, primer festival sostenible dels pagesos ecològics

Comparteix
Una festa ecològica i musical en el calendari d'actes de l'aniversari del CBPAE i APAEMA
Adúritz ha passat el relleu a Maca de Castro/Euro Toques

Maca de Castro, nova presidenta d’Euro-Toques Espanya

Comparteix
La xef mallorquina és la primera dona que accedeix a la direcció de l'organització de cuiners

Arròs sec amb verdures, per desembafar després de Pasqua

Comparteix
Catalina Portell, d'Artà Plat a Plat, ens suggereix aquesta recepta per descansar dels excessos de carn de les festes
70 estands de productors, elaboradors i entitats, així com taules rodones, exposicions, tastos, música en directe i activitats per a infants en el programa d'enguany/APAEMA

L’aigua centra les activitats de la Diada de l’Agricultura Ecològica 2024

Comparteix
El debat sobre aquest recurs limitat i vital per fora vila serà present del 13 al 21 d'abril a Porreres
El consumidor cerca qualitat i identifica el producte per l'origen/GOIB

Els consumidors volen producte de qualitat, per damunt de tot

Comparteix
Nou de cada deu consideren que la qualitat dels aliments és el factor més important a l’hora d’anar a comprar
Reconeguts xefs de restaurants distingits amb Estrelles Michelin i Sols de Repsol formen part d'aquesta tria selecta feta per Chefs (in)/Deacorde Agency

Chefs(in) actualitza la guia Transfer Class, per la temporada 24/25

Comparteix
La quarta edició afegeix set noves incorporacions que se sumen a la llista dels millors restaurants d'alta cuina de les Balears
El tàrtar de remolatxa amb formatge i ametlla és fàcil de preparar i incorpora productes locals i amb marca de qualitat/IGP Ametlla de Mallorca

IGP Ametlla de Mallorca comparteix les receptes presentades a Alimentària

Comparteix
El xef José Cortés és l'autor dels dos plats oferits a la fira, un salat i un de dolç
Kike Erazo durant l'elaboració de la tapa Capuccino i coca de OOVE , amb gamba vermella i suc de mongetes tendres”

Kike Erazo, d’Argentina a Mallorca on marca el pas des del ‘Morralla’

Comparteix
Passarà el relleu al guanyador del Concurs Oleotapa 2024, de la DO Oli de Mallorca
És fonamental garantir la traçabilitat del producte de la mar de les Illes Balears/Opmallorcamar

‘Millor quin’, punta de llança en la promoció del peix i el marisc locals

Comparteix
Opmallorcamar i Calant Xarxes signen un conveni per a impulsar el desenvolupament d'una pesca sostenible a través de la comercialització de producte local traçable de màxima qualitat
La campanya que duu endavant Unió de Pagesos pretén aconseguir que les administracions públiques comprin producte local per als menjadors escolars i hospitalaris/UPM

Unió de Pagesos aconsegueix el compromís de Cort amb el producte local

Comparteix
S'ha aprovat la proposta amb els vots de tots els grups a excepció de VOX