Mallorca

La carn de me és un imprescindible de la gastronomia de les festes de Pasqua, a Mallorca/APAEMA

Davant la baixada del consum, per a Pasqua comprau me d’aquí

Comparteix
El nombre de sacrificis de bestiar oví als escorxadors de les Illes Balears el passat any ha baixat un 2% respecte a 2022 seguint la tònica dels darrers anys
Pep Bibiloni, president l'associació Vi Primitiu i Joan Cerdà autor del cartell de l'edició d'enguany/MICER

La Fira del Vi Pollença 2024 celebra la seva XXI ena edició

Comparteix
38 cellers de Mallorca i 18 de la DO Montsant oferiran al voltant de 240 vins per tastar
Els aliments es venien com a productes slow food sense ser-ho, el que podria ser considerat un frau/CAIB

Salut tanca un negoci clandestí d’elaboració i venda d’aliments

Comparteix
Organitzaven esdeveniments gastronòmics il·legals en què venien com a productes propis i ecològics aliments adquirits en grans superfícies
El 'variat' ha triomfat a la Fira del Fang de Marratxí/Chefs (in)

Un variat firmat per cinc xefs suma valor afegit a la Fira del Fang

Comparteix
A la singularitat de la proposta gastronòmica que és aquest combinat s'afegeix el toc personal dels cuiners en cada un dels plats
Els vins de Toni Gelabert coprotagonistes daquest maridatge de gastronomia i cinema/DO Pla i Llevanti

La DO Pla i Llevant marida cuina, vi i cinema

Comparteix
La pel·lícula "Como agua para chocolate" enceta el cicle amb el restaurant Can March i el celler de Toni Gelabert com protagonistes
Les dones de Vi de la Terra brinden pel futur del sector en el Dia de la Dona /VTM

Vi de la Terra Mallorca reflexiona sobre el paper de la dona en el sector

Comparteix
Han fet un berenar-col·loqui en el qual Pilar Just i Mercè Ramos, de la DO Montsant, han estat convidades per celebrar el Dia de la Dona en el món del vi
ProWein és la fira líder mundial de vins i licors, la trobada més gran de la indústria per a professionals de la viticultura, la producció, el comerç i la gastronomia/PROWEIN

Onze cellers mallorquins posen rumb a ProWein 2024

Comparteix
La fira internacional més important del sector obrirà les portes del 10 al 12 de març, a Düsseldorf
Prop de 500 hectàrees en el Parc Natural de Llevant que ara queden en mans d'una cooperativa per assajar una nova manera de gestió público-privada/CAIB

Nova vida per la finca Sa Duaia, ara en mans de la Cooperativa d’Artà

Comparteix
Gestionarà durant cinc anys tant la ramaderia com els cultius de la zona mitjançant pràctiques ecològiques i autòctones
La sobrassada aporta elements bàsics de la dieta saludable, consumida amb moderació/IGP Sobrassada de Mallorca

Consumir sobrassada de forma moderada és saludable

Comparteix
La revista 'Foods' posa negre sobre blanc els avantatges nutricionals com a component d'una alimentació equilibrada i variada
El restaurant Brut podrà penjar el Sol de Repsol a la porta/Guia Repsol

Quatre restaurants de les Balears se sumen a la família dels Sols de Repsol

Comparteix
Mallorca, Eivissa i Formentera es reparteixen les noves distincions que atorga la Guia Repsol