Mallorca

Ben abrigat, el cellerer Sebastià Pastor es passa hores al molí per seguir la tradició familiar/Cedida

Sebastià Pastor manté viva la tradició de fer llet d’ametlla per Nadal

Comparteix
Un aliment molt nutritiu que no pot faltar els dies de Nadal a Santa Maria
El porc feia 140 quilos i se'n varen fer  34 de sobrassada i 19 de botifarrons/Joan Margenats

Els Tastavins de Manacor ja han fet matances

Comparteix
Una tradició que indica que el compte enrere per Sant Antoni ja ha començat
Els assistents no es pogueren resistir a tastar l'oli novell de les 16 tafones que acudiren a la presentació/DO Oli de Mallorca

L’oli novell ja és aquí!

Comparteix
Segons el president de la DO Oli de Mallorca, és el segon millor any de la història quant a quilos, tot i que ha baixat lleugerament el rendiment en litres d'oli
Una etiqueta dissenyada aposta  pel comiat del 'Perlas y Cuevas'/Pere Seda

Pere Seda posa el vi en el tancament de la revista ‘Perlas y Cuevas’

Comparteix
Es tracta d'un criança de 2019 amb etiquetes originals, signades i numerades de l’artista manacorina Carme Fuster
Xesc Reina agraeix el guardó que li han atorgat a Mieres/Cedida

Xesc Reina recull el premi Serondaya Gastronomia 2023

Comparteix
El guardó, atorgat a Mieres, reconeix la seva creativitat i les seves innovacions en el món de la xarcuteria
 Juan Llabrés, Dir. Gral de Qualitat Agroalimentària i Producte Local; Fernando Fernández, Dir. Gral d’Agricultura, Ramaderia i Pesca; José Luis Roses, president CRDO Binissalem; Antoni Contreras investigador gastronòmic, Víctor Martí, batle de Binissalem; Catalina Nadal, germana del Dr. Jeroni Nadal, Joan Simonet, conseller d’Agricultura, Pesca i Medi Natural; Pere Ferrer, Dir. Insular d’Artesania./Miquel Torres

Antoni Contreras i Jeroni Nadal, Manto Negro d’Argent de la DO Binissalem

Comparteix
Se'ls reconeix la seva contribució a la cultura del vi i la vinculació amb el territori
Maria Verger ens mostra el resultat de la recepta dels escaldums d'indiot amb pilotes que ha aguisat per vosaltres/Cedida

Escaldums d’indiot, el plat més típic de la cuina de Nadal de Mallorca

Comparteix
La cuinera montuïrera Maria Verger ens recorda com els feien a les cases mallorquines d'un temps
Vins Nadal ha tornat del concurs amb un caramull de distincions/Cedida

Vins Nadal fa bon paper al CIVAS-AkataVino

Comparteix
El celler de Binissalem aconsegueix medalles en blancs, negres i rosats
Llorenç Santamaria ha estat reconegut com a ambaixador de Mallorca amb la Gota d'Oli | Foto: cedida

Llorenç Santamaria, Gota d’Oli 2023

Comparteix
Aquesta distinció, que atorga el Consell de Mallorca i la DO Oli de Mallorca, reconeix al cantant que ha estat un "excel·lent ambaixador de la nostra illa"
Se modifica el sistema d'ajudes per agilitar la seva tramitació/Cedida

Les campanyes a favor del producte local no calen en el sector turístic

Comparteix
Unió de Pagesos s'afegeix a les crítiques de Més per Mallorca i exigeix el compliment de la llei turística que obliga a destinar el 3% de les compres al producte de proximitat