Mallorca

Una de les postres estrella, el gelat amb figues | Foto: cedida

Taula Parada al ‘Brutus’ de la plaça Gomila de Palma

Comparteix
Mostra de la revifalla d'un dels espais emblemàtics de la Palma del segle XX
Els representants dels cellers reberen la branca de pi per penjar a la porta del celler/CR

Els cellers de Santa Maria presenten el Vi Novell

Comparteix
Durant la gala es lliuraren les insígnies Brot de Pi a Pasqual Marí i Bartomeu Font
La foto de l'aniversari amb el president de Camp Mallorquí, Miquel Gual, al mig/CAMP MALLORQUÍ

Camp Mallorquí, la ‘Cooperativa de Cooperatives’, fa 40 anys

Comparteix
El seu president Miquel Gual fa una intervenció molt reivindicativa aprofitant la presència de la cúpula d'Agricultura
Susana Mercedes en una imatge recent/Cedida

Mor Susana Mercedes Ramírez als 53 anys

Comparteix
Unió de Pagesos, APAEMA i l'Associació de Pagesos Ecològics de Mallorca han tramès el seu condol a la família
Membres de l'Associació amb el diploma que les acredita com a guanyadores del concurs/Tramuntana XXI

‘Tords amb col’, la millor recepta de ‘La cuina de la Serra de Tramuntana’

Comparteix
Les padrines pollencines d'AFAMA han presentat conjuntament la recepta com a exemple de memòria col·lectiva de la gent gran
Unes jornades gastronòmics amb els bolets com a protagonistes/Cedida

A partir d’avui ‘Alaró cuina amb bolets’

Comparteix
Des del 24 de novembre i fins al 10 de desembre fins a 12 restaurants locals serviran plats amb aquest producte
Bernat Calafat en la presentació de l'estudi, amb els vinaters de fa 40 anys/Cedida

‘Els nostres vinaters’ de 1981, una mirada 40 anys després

Comparteix
Bernat Calafat, del celler Jaume de Puntiró, posa al dia les dades del sector, a Santa Maria, en el segle XXI
L'equip de Vi de la Terra Mallorca brinda per la nova seu amb les autoritats que assistiren a la inauguració/VTM

Vi de la Terra Mallorca obre les portes de la nova seu a Santa Maria

Comparteix
La inauguració ha comptat amb la presència de cellers i viticultors inscrits a la IGP
Luis Berbiela ha rebut el 'quartà' que l'identifica com Tafoner Major/DO Oli de Mallorca

L’enginyer de monts Luis Berbiela, Tafoner Major 2023

Comparteix
La DO Oli de Mallorca ha volgut reconèixer la tasca feta pel guardonat que sempre ha defensat el consum de producte local com garantia per mantenir els cultius
La Conselleria comptarà amb 152,2 milions d'euros l'any 2024, afegint 25 milions provinents de fons ITS, l'ecotaxa/CAIB.

El pressupost d’Agricultura i Medi Natural creix a prop d’un 19% per a 2024

Comparteix
Es destinarà a la millora de la rendibilitat de les explotacions agràries, la gestió d'espais naturals i la prevenció d'incendis