Mallorca

L'escorxador d'Inca dona servei als criadors d'animals de ploma i conills de tota Mallorca/Cedida

La reobertura de l’escorxador d’aviram d’Inca, més a prop

Comparteix
L'Ajuntament posa 40.000 euros per garantir la viabilitat i deixa la gestió en mans de la Cooperativa Pagesa
Els pagesos ecològics agrupats a la cooperativa PEM, guardians de la diversitat de la producció agroramadera de Mallorca/Cedida

Pagesos Ecològics de Mallorca miren el 2024 amb 50 socis i més de 4.000 ha

Comparteix
La cooperativa de productors de carn de me i hortalisses demana suport al consumidor per poder mantenir les vendes i les explotacions
L'estudi de l'IRFAP ha analitzat les propietats de distintes varietats de garrova per millorar-ne l'aprofitament | Foto: CAIB

La polpa de garrova, un superaliment a l’abast i a bon preu

Comparteix
El potencial nutricional de la farina i la goma de garrova es basa en l'elevat contingut en sucres, fibra dietètica i antioxidants naturals
La producció d'escumosos no deixar de créixer a Mallorca. Això ens dona l'opció de triar el que més ens agradi per les festes /Cedida

Bombolles mallorquines per Cap d’Any

Comparteix
Els escumosos km0 que podreu posar a la taula de les celebracions nadalenques
El producte recorda quan els monjos vinguts de Bellpuig de les Avellanes van transportar el vi de les seves vinyes i els nous ceps que plantarien a Artà | Foto: cedida

Bellpuig, història d’un vi i una campana

Comparteix
Aquest ha estat l'any de la recuperació d'aquest element emblemàtic que ha servit per significar l'agermanament dels dos pobles, a banda i banda de la Mediterrània
Aina Canyelles reivindica el paper de la ramaderia autòctona i defensa la seva supervivència/Cedida

Aina Canyelles, el cor que batega al capdavant de l’Ovella Roja Mallorquina

Comparteix
La presidenta de l'associació de ramaders d'aquesta raça autòctona parla del present i el futur del sector
Els arrossos i les fideuades destaquen a la carta de l'Idòbo/TP

Taula parada a ‘Idòbo’ d’en Miquel Calent

Comparteix
Una fórmula del menjar per endur que ara és tendència
La transformació de 4 aliments bàsics en un superaliment que anomenam sofrit/Cedida

El sofrit, un aliment de primera qualitat

Comparteix
L’acció combinada dels seus components supera l’acció individual d’oli, tomàtiga, ceba i alls
Catalina Bibiloni suggereix vins de proximitat per les festes de Nadal | Foto: composició ampolles

Un vi de quilòmetre 0 per Nadal

Comparteix
Una selecció particular dels millors vins mallorquins
La terra, en el mes de desembre, sembla tan seca com a l'estiu, després d'una tardor seca i càlida/Cedida

Pagesos i ramaders avisen de la gravetat de la situació per la sequera

Comparteix
Demanen la presa de decisions i la reunió de la Mesa del Canvi climàtic