Mallorca

La verema comença quan el viticultor considera que el raïm està en el punt òptim de maduració /Biel Modino

DO Pla i Llevant, menys extensió però major producció en la verema 2023

Comparteix
Per les condicions del temps atmosfèric, l’absència de malalties i la producció de les vinyes, l'any 2023 cal esperar una excel·lent anyada
El lema de Maca de Castro és 'Menjar el que tens a prop, per a arribar lluny”/Cedida

Maca de Castro: “La gastronomia demana formació i un sector primari fort”

Comparteix
Ha exposat el seu punt de vista a una taula rodona "La Gastronomia com a motor del desenvolupament turístic sostenible" a Sant Sebastià
AGAMA demana al consumidor que aposti per la llet local | captura

Agama fa una crida a consumir llet de Mallorca

Comparteix
L'empresa mallorquina celebra haver doblat la seva quota de mercat en els darrers anys, però té clar que aquest increment no serà suficient per a mantenir la viabilitat del sector
El tast cercava mostrar la versatilitat d'aquest peix a la cuina | Foto: CAIB

Els pescadors de Mallorca volen doblar les captures de tonyina vermella

Comparteix
Simonet diu que «demanar més quota no és depredar la mar, significa poder gestionar de manera sostenible els recursos marins»
La professionalitat dels treballadors del sector agroalimentari es pot veure reconeguda a través de la certificació de l'IQPIB/CAIB

Pagesos i cuiners que no tenen titulació s’homologuen a través de l’IQPIB

Comparteix
El reconeixement de l'experiència laboral capacita els professionals que no han tengut una formació reglada
TaPalma torna amb una nova edició | Foto: cedida

Més tapes i còctels en una nova edició del TaPalma

Comparteix
L'esdeveniment gastronòmic vol dinamitzar la ciutat en una de les pitjors setmanes de l'any per al sector de la restauració
La colflori és un dels cultius sobre els quals s'ha fet l'estudi/Som Pagesos

El pagès com a agent actiu en la preservació del medi natural

Comparteix
Un estudi elaborat per Agricultura demostra que el consum de producte local redueix en un 55% les emissions de CO₂ a l'atmosfera
S'ha collit més raïm que l'any passat en aquesta verema que, com totes les anyades, s'ha vist marcada per les condicions meteorològiques/VTM

VTM fa balanç d’una verema que no ha desbaratat ni la calor ni la pluja

Comparteix
El Consell Regulador dona per bones les xifres de la collita i augura vins de gran qualitat, gràcies a la bona salut del raïm

El vi que embriaga l’art

Comparteix
Recuperem aquest article publicat al monogràfic que la revista 'El Mirall' ha fet enguany sobre el vi
La feina conjunta de les cooperatives i empreses associades ha demostrat que la unió reforça els resultats/Som Pagesos

Som Pagesos tanca l’any amb un balanç molt positiu

Comparteix
La comercialització d'aquest producte ha produït ja 21 milions en beneficis per les empreses associades