Mallorca

Els creadors del vermut amb les imatges dels inspiradors del 'Luis Adolfo i Lorenzo'/Cedida

Luis Adolfo i Lorenzo, un vermut per homenatjar els ‘bojos’ de l’aperitiu

Comparteix
Monvinus i La Vermutera han fet possible aquest producte fet amb malvasia de Mortitix
 Organitzadors i patrocinadors del TaPalma 2023 cuinen per Zaqueo/Com Comunicació

Mongetes blanques amb bacallà i sobrassada pel ‘TaPalma’ més solidari

Comparteix
Una iniciativa a benefici de Zaqueo, emmarcada en els actes previs a TaPalma Mallorca 2023
El raïm amb el qual s'ha elaborat aquest vi prové de quatre vinyes diferents repartides per tota l'illa/T.N.

Quattuor Insulae, el vi amb més història de Tianna Negre

Comparteix
"Són quatre varietats de raïm locals, ancestrals i amb personalitats úniques", apunta Xisca Morey
Tapes fetes amb sobrassada de Mallorca | Foto: E.V.

Palma i Barcelona s’uneixen a través de la gastronomia i la restauració

Comparteix
Es presenta per primer cop a la capital catalana, a bord del 'Ciudad de Granada' de Trasmed, l'edició 2023 de TaPalma
Magdalena Mesquida i Nicolau Canyelles a l'acte de la firma del conveni/VTM

VTM i l’Ajuntament de Santa Maria oficialitzen la seva col·laboració

Comparteix
Han signat un acord per la cessió de les instal·lacions que acullen el Consell Regulador de Vi de la Terra Mallorca
Tomeu Torres rep el guardó de mans del batle d'Inca Virgiliio Moreno, per tota una vida dedicada al Porc Negre Mallorquí/Cedida

El XXXè Concurs de Porc Negre ret homenatge a Tomeu Torres

Comparteix
En el marc del Dijous Bo s'ha reconegut la tasca d'un dels impulsors de la recuperació de la raça mallorquina
Els criadors demanen que es controli el frau amb la importació de porcelles que es venen com fetes a Mallorca/Cedida

La ‘porcelleta mallorquina’ pujarà un 20% el seu preu per a Nadal

Comparteix
Es trenca el cicle de cinc anys de pèrdues en el sector, que fa equilibris per sobreviure
Josep Maria Borràs, un jove xef que triomfa allà on va, entre José Cortés i Koldo Royo/TÀNDEM

El menorquí Josep Maria Borrás guanya el III Campionat de Cuina Vegana

Comparteix
El xef del restaurant Santa Mariana, d'Alaior, fa primer amb el plat "Evolució dels bolets"
El director general Fernando Fernández diu que 'enguany la situació és complicada perquè s’han declarat 14 focus d’aquesta malaltia en aviram i 69 en aus silvestres a l’Estat, tot i que cap afecta l’arxipèlag', i llança un missatge de tranquil·litat a la població i als productors/CAIB

Consells per a protegir l’aviram dels atacs de les aus rapinyaires

Comparteix
Un fulletó ajuda els ciutadans i els pagesos a evitar aquest conflicte sense fer mal a les espècies protegides
Finca Serena il·lustra el reportage que Decanter dedica a la DO Binissalem/DECANTER

Decanter recomana vins i cellers de la DO Binissalem

Comparteix
La revista britànica fa un recorregut per alguns dels cellers adscrits i recomana també alguns restaurants i agroturismes de la zona