Mallorca

Biel Serra, de Cas Cotxoroi, duu el vi a les venes/Cas Cotxoroi

Cas Cotxoroi, un embrió de celler amb arrels fondes

Comparteix
Biel Serra es decanta per les varietats locals en ecològic per seguir la tradició familiar
Centre de tipificació de Porreres on durant aquests sis anys s'ha aplicat aquest pla experimental/C.A

Els ramaders d’oví cerquen en la tecnologia la millora de la rendibilitat

Comparteix
El seguiment per GPS del bestiar permet identificar animals extraviats, en baixa producció o malalts
La més antiga de les tafones de Mallorca, que encara fa servir el molí de pedra i els esportins/CAN DET

La Tafona de Can Det i Begudes Puig, Medalles d’Honor de Mallorca

Comparteix
El Consell de Mallorca reconeix la contribució de persones i entitats en bé de l'illa i de la ciutadania
500 convidats varen compartir la vetllada gastronòmica que no pot faltar coincidint amb les festes de la verema de Binissalem/Bodegas José L. Ferrer.

Sopar de Vermar al celler José L. Ferrer, una tradició que no pot faltar

Comparteix
Els Fideus de Vermar varen ser protagonistes del sopar, com mana la tradició
Organitzadors de productors d'ametlla de Mallorca i d'Eivissa amb responsables de la conselleria d'Agricultura a la Jornada Tècnica/Cooperatives Agro-alimentàries

El sector confia en el ‘Pla de la Fruita Seca’ per sobreviure

Comparteix
La conselleria d'Agricultura confirma el suport a la reestructuració del sector per superar el malson de la xylella
Més de mil persones tastaren els vins de la mostra/LIcors Moyà

Licors Moyà fa un tast multitudinari de vins amb 200 referències

Comparteix
Més de mil persones s'apuntaren a l'experiència, coincidint amb la fira d'Artà
Una dotzena de cerveseres artesanes mostren la força creixent del sector/LLdeLL

Èxit de l’XI Mostra de Cervesa Artesana de Mancor de la Vall

Comparteix
Amber Ale, de Moixa, s'ha endut el premi a la millor cervesa d'enguany
El llúpol fresc arriba a les taules de selecció/Brusca BP

Llúpol de Manacor, 100% km 0, per fer cervesa de temporada

Comparteix
Brusca elabora la seva pròpia cervesa artesana amb aquesta flor acabada de collir
Vinyes de 4 kilos, un dels cellers recomanats per 'Decanter' | Foto: celler

Els millors cellers per visitar a Mallorca, segons els britànics ‘Decanter’

Comparteix
El mitjà recull les propostes enoturístiques que considera més destacades
Miquel Jaume i Horrach, de Vins Coleto | Foto: web celler

Miquel Jaume: “L’agricultura ecològica funciona i és el camí”

Comparteix
El responsable de Can Coleto parla de la seva aposta més que convençuda de treballar en ecològic i fa repàs de la seva història vinícola