Mallorca

Els presidents de les DOs i les directores tècniques, a la reunió amb el conseller Simonet i el director general Llabrés/CAIB

Les DO Binissalem i Pla i Llevant reivindiquen el seu espai davant Simonet

Comparteix
Fan valer el seu pes en el món del vi de Mallorca i demanen agilitzar la introducció de canvis en els reglaments de les denominacions d'origen
Vins d'Es Fangar, amb dues recents medalles d'or | Foto: cedida

Es Fangar tanca l’any vinícola satisfet pels reconeixements obtinguts

Comparteix
Els darrers, les medalles d'or a Sa Fita 2021 i Lo Cortinel·lo 2018 en el mundial de vins blancs d'Estrasburg
Eufòric, Albert Dols mostra el primer Esburbat/Cedida

‘Esburbat’, un manto negro 100% d’Albert Dols

Comparteix
El viticultor santamarier s'estrena amb un vi negre resultat de la seva experiència a distints petits cellers de Mallorca
Ja ha començat l'extracció de llavor de tomàtiga a la seu de l'Associació,a Porreres/AVL

Agost és la plena de l’extracció de llavors d’hortalissa i llegum d’hivern

Comparteix
L'Associació de Varietats Locals cerca voluntaris per col·laborar en aquesta tasca necessària per servar el patrimoni vegetal
Tres vins amb nivell d'excel·lència firmats per Arnau Galmés/Cedida

Galmés i Ferrer ho aposta tot al blanc

Comparteix
Arnau Galmés posa l'accent en els vins blancs que elabora en el celler de Petra
En només cinc anys, el nombre de productors que conren ciuró mallorquí ecològic ha caigut un 33%, i la superfície ha davallat un 43%/APAEMA

El ciuró mallorquí, en risc pels efectes de l’escalfament global

Comparteix
Una varietat molt preuada tradicionalment per l'alimentació humana i animal, que enriqueix la terra
La Fundació BIT i l'empresa Terracor col·laboren en un important projecte europeu per promoure la sostenibilitat a l'agroalimentació del Mediterrani/Terracor

Terracor s’implica en un projecte europeu de sostenibilitat alimentària

Comparteix
La iniciativa reuneix nou socis d'Occitània, Catalunya i les Illes Balears, amb l'objectiu d'incentivar l'economia circular
Xenxo Seoane, un apassionat de l'aiguamel que vol popularitzar aquesta antiga beguda dels vikings/Joks

El Buho Hidromiel rep dues plates a ‘l’International Wine & Spirits Awards’

Comparteix
L'elaborador mallorquí Xenxo Seoane veu reconeguda la qualitat de dues de les seves elaboracions
El sector demana continuïtat i millores en la gestió del cobrament d'ajudes de la conselleria a Fernández Such/CAIB

Bona acollida de les organitzacions agràries al nomenament de Fernández

Comparteix
Destaquen els coneixements i la professionalitat com a tècnic del director general d'Agricultura
Miquel Calent va deixar la cuina per tallar el primer raïm de la verema d'enguany/Cedida

Miquel Calent talla el primer raïm de la verema de la DO Pla i Llevant

Comparteix
El popular xef de Campos és el Vermador d'Honor d'enguany