Balears Vadevi
Palma recupera ‘La Nit del Vi’

Després de dos anys sense poder-se celebrar degut a la crisi sanitària provocada per la covid-19, la Nit del Vi tornarà a celebrar-se dia 22 d’abril, a partir de les sis del capvespre, al Pati de La Misericòrdia. Es preveu que hi participin 36 bodegues i es podran tastar 260 vins. 

Ja fa més d’una dècada que l’associació Petits Cellers organitza aquesta festa. 44 bodegues i petits productors de vi de les Illes que produeixen vins amb la Denominació d’Origen de Pla i Llevant, la Denominació d’Origen de Binissalem; la Indicació Geogràfica Protegida Vi de la Terra de Mallorca, i la Indicació Geogràfica Protegida Illes Balears.

El president de Petits Cellers, Guillem Vicens, ha destacat que aquesta serà l’edició de la recuperació de la normalitat i, esperen, també de les vendes. Les perspectives, ha reconegut, són bones.

Enguany part dels beneficis d’aquesta nit solidària es destinaran a la Fundació Hope Mallorca, que va ser creada al principi de la pandèmia i que es dedica a donar ajuda humanitària sòlida i sostenible a les persones en situació de vulnerabilitat de les Illes Balears, independentment del seu origen i de les seves conviccions religioses o polítiques. A la presentació també hi va ser present la presidenta Heimke Mansfeld.

Durant l’acte és previst el lliurament, per part de Petits Cellers-Grans Vins, del Reconeixement 2022.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa