xxx
Son Simó Vell acull el celler de la Bodega Canyelles i Batlle

!--akiadsense-->

És fàcil fer frases enginyoses amb un vi que es diu Pecat, un nom que està ben trobat perquè fa pensar amb el gaudi d’allò prohibit que és doblement apetible, que fa més ganes, vaja.

Per això, enguany Sebastià Cañellas que ve del món del vi i de l’origen d’una de les bodegues d’obligada referència avui a Mallorca, com Macià Batle, ha tret al mercat el format magnum de Pecat i li ha fet una etiqueta més endimoniada que mai, inspirada en l’infern.

Què és Pecat?

Raïm de les varietats Merlot, Cabernet Sauvignon y Syrah i un “terroir” adient fan un vi que promet grans satisfaccions tot i que només per uns pocs clients ben escollits ja que la producció és encara petita.

xx
Sebastià Cañellas presenta la nova etiqueta de Pecat a Son Simó Vell

!--akiadsense-->

Diu d’aquest vi el sommelier Nico Crispino:

• Negre mediterrani, voluptuós, fresc i seductor que explora en les possibilitats d’una Mallorca renovada.

• Color picota fosc, vora granat, capa alta i cos evident.

• Destaca en nas, suggerint fruita sucosa, concentrada i madura, maduixes, cireres negres i picades d’ullet florals com a lavanda, notes minerals de pedres seques, expressives aromes de cacau fi, roure cremós i herbes seques, amb alguns tocs balsàmics.

• L’entrada en boca és agradable, resultant saborós i fresc; equilibrat, harmònic i estructurat. Es perceben la complexitat varietal i capes de fruites negres.

• Pecat és un vi llarg, equilibrat i envolvent que en aquesta segona anyada reafirma l’estil de la casa de forma contundent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa