Balears Vadevi
Per Nadal, triau vins mallorquins

Un any més els consells reguladors de vi de Mallorca, DO Binissalem, DO Pla i Llevant i VT Mallorca, celebren la seva activitat de Nadal destinada a la difusió dels vins fets a l’illa per les festes de cap d’any.

Un total de vint-i-vuit cellers oferiran als visitants els seus vins a tastar. Enguany l’acte es celebrarà aquest dissabte 11 de desembre al pati del Centre d’Història i Cultura Militar de Balears, situat al cèntric carrer de Sant Miquel, 69, de Palma. Estarà obert d’11h a 13:30h i de 16h a 19:30h. L’entrada costarà 10 euros, 5 dels quals van destinats a la compra de vi.

Aquesta és una bona oportunitat per conèixer de primera mà els vins de Mallorca. La majoria de bodeguers hi seran presents, de manera que els interessats podran tastar i ser informats de primera mà per les mateixes persones que han fet els vins de les seves característiques: varietats internacionals o locals amb què s’elaboren, tècniques especials de cultiu a la vinya, feines a realitzar als cellers fins que els vins arriben als consumidors.

Aqui teniu la llista dels celelrs que trobareu a la mostra:

Per la DO Binissalem: Bodegas José L. Ferrer, Celler Jaume de Puntiró, Vins Nadal, Vinyes i Vins Ca Sa Padrina, Celler Can Ramis, Bodega Santa Catarina.

Per la DO Pla i Llevant: Vi Rei, Armero i Adrover, Es Fangar, Miquel Gelabert, Bordoy, Pere Seda i Can Coleto.

Per Vi de la Terra Mallorca: Pla de Buc – Petit Celler, Karretania, Bodega Vidal Serra, Dalt Turó, Cap Andritxol, Son Juliana, Can Vidalet, Castell Miquel, Bodega Ribas, Bodegas Ángel , Tianna Negre.

Nota important: Per accedir al recinte és precís està en possessió del certificat de vacunació contra el covid19. Es prenen totes les mesures aconsellades per les autoritats sanitàries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa