Balears Vadevi
[VÍDEO] Pere Seda s’apunta a l’audiovisual per estimular el consum local

!--akiadsense-->

Tòfol Reus, un dels propietaris del celler Pere Seda, ha publicat un missatge a través de les xarxes socials en aquest temps de paralització de l’activitat i el confinament. En aquest cas, Reus que prové d’una de les famílies vinateres amb més tradició de Mallorca fa una crida a no abaixar els braços als productors del sector i també al consumidor demanant-li fidelitat en aquest temps d’excepcionalitat.

És tracta d’un missatge en format audiovisual que, com han fet altres vinaters aquests dies, cerca provocar una resposta a favor del producte local que, diu Tòfol Reus, ho tendrà malament per sobreviure si no compta amb el suport dels illencs, ara que sembla que el turisme exterior no se reactivarà aquesta temporada. Una resposta que ja es dóna, afirma, i que no pot mancar en els pròxims mesos.

Aquest missatge del que a la vegada és secretari del Consell Regulador de la DO Pla i Llevant, ens dóna l’oportunitat de convidar-vos a veure un altre document audiovisual d’interès.

Lluc Reus, l’altre propietari del celler de Manacor, explica la història de la nissaga familiar., la història dels cellers i vinyes de la família a Mallorca i també a Xile, on varen ser dels majors propietaris de vinyes d’aquell país. Aquest vídeo es va gravar el dia 24 de febrer a la reunió de l’Orquestra Vivalví (Arànzazu Miró, Climent Picornell, Pere Estelrich i Antoni Bennàssar) per preparar l’article del suplement Manjaria del Diario de Mallorca, La contínua renovació, dedicat al vi Pere Seda Criança 2016 del Celler Pere Seda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa