Balears Vadevi
Petits Cellers lliura els beneficis de la Nit del Vi a Ia Fundació Hope

El president de Petits Cellers, Guillem Vicens, ha lliurat els 2.200 euros de beneficis obtinguts durant la Nit del Vi 2022 a la Fundació Hope Mallorca.

L’acte de lliurament dels doblers ha tingut lloc al pati de la Misericòrdia i hi han estat presents la presidenta de la Fundació Hope Mallorca, Heimke Mansfeld; el vicepresident de la Fundació, Juan Santa Cruz Ferrer; i el director insular de promoció Econòmica i Producte de Mallorca del Consell de Mallorca, Joan Font, entre d’altres bodeguers i col·laboradors.

La presidenta de la Fundació ha agraït els doblers i explicat que “arriben en un moment molt important degut al moment econòmic complicat del que sortim després de la pandèmia”. Els doblers, ha dit Mansfeld, “es destinaran a comprar aliments per famílies necessitades i en situació de vulnerabilitat”. La Fundació Hope Mallorca va ser creada al principi de la pandèmia i es dedica a donar ajuda humanitària sòlida i sostenible a les persones en situació de vulnerabilitat de les Illes Balears, independentment del seu origen i de les seves conviccións religioses o polítiques.

D’altra banda, el president de Petits Cellers, Guillem Vicens, ha agraït la col·laboració a la Fundació Hope i al Consell de Mallorca, ha dit, “per cedir-nos el meravellós escenari per a celebrar la Nit del Vi”, per la que enguany varen passar 800 persones. Vicens també ha tengut paraules d’agraïment per a tots els col·laboradors i bodeguers que el passat dia 22 d’abril varen fer possible la celebració de la Nit del Vi, després de dos anys sense poder celebrar-la degut a la pandèmia provocada per la Covid. A la Nit del Vi d’enguany hi ha participat un total de 36 bodegues amb un tast aproximada de 260 vins.

Ja fa més d’una dècada que l’associació Petits Cellers organitza aquesta festa, els beneficis de la qual es destinen sempre a alguna entitat social. Petits Cellers aglutina 44 bodegues i petits productors de vi de les Illes que produeixen vins amb la Denominació d’Origen de Pla i Llevant, la Denominació d’Origen de Binissalem; la Indicació Geogràfica Protegida Vi de la Terra de Mallorca, i la Indicació Geogràfica Protegida Illes Balears.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa