Balears Vadevi
Quinze cellers de Mallorca protagonitzaren la Nit del Vi d’Inca

Inca ha pogut celebrar, finalment, la seva Nit del Vi. Després d’un ajornament pel mal temps, una treva en les pluges que afecten Mallorca les darreres setmanes va permetre fer el Dijous Bo com toca i també la cita del cellers de Mallorca amb la Fira de les fires, al Quarter del General Luque. Era la cinquena edició d’aquest esdeveniment que organitza  Activa’t Inca Associació Empresarial a benefici de Joan XXIII amb el suport de l’Ajuntament d’Inca, Tecnomovil Inca i Tenim Tot per al Vi.

El pati del quarter es va omplir de taules que oferien fins a cent referències distintes de vins de quinze cellers/Activa’t Inca

En aquesta ocasió, l’Associació Petits Cellers, Ca’n Soler, La DO Formatge de Maó Queso Mahón-Menorca, Quely, Imprima Rotolació, Hotels Garden , General Music i Agencia Comic, col·laboraren amb l’organització.

El públic va respondre al convit de la Nit del Vi d’Inca /Activa’t Inca


Els assistents varen gaudir del tast de prop de 100 vins de 15 bodegues mallorquines , de la bona musica de Toni Rullan i de Miquel Àngel i de les tapes que els usuaris del centre Joan XXIII prepararen amb molta cura per a tots els assistents.
Els revetlers del Puig d’Inca foren l’entitat cultural que, en el marc del seu 35 aniversari, varen fer el brindis grupal desitjant salut i força; un dels moments més emotius de l’esdeveniment on tots els assistents aixecarem les copes per dir ben fort “visca la nit del vi , i visca Inca”. 

El centre Joan XXIII es va encarregar de les tapes/Activa’t Inca

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa