Balears Vadevi
El raïm entra el celler i comença la màgia que el convertirá en vi
xxx
Cesc Grimalt de 4 kilos entra el raïm al celler | Instagram

!--akiadsense-->

Ja miram cap el final del mes de setembre i cap el final de la verema. Molts de cellers ja consideren feta la campanya que ha estat una de les més extranyes que es recorden: S’ha hagut de lluitar contra les malalties de la vinya i contra les conseqüències de la pandemia, que ha complicat la gestió de les colles i la feina a l’interior del celler.

I en el rerefons, la preocupació per la caiguda en picat de les vendes de vi que ni les promocions ni la venda a domicili han estat capaces de remuntar quan el principal sector, l’hostaleria, ha funcionat per davall del 50%.

No obstant el món del vi té molt de vocacional i a pesar que el negoci s’ha complicat, la verema s’ha fet amb la mateixa passió de sempre. Avui us oferim un recull d’imatges amb el raïm entrant al celler i, una vegada dins, com es va produint a poc a poc el que molts denominau “la màgia”: la transformació del fruit, en most i el most en vi. Veureu que reproduim moltes imatges que han anat sortint a les xarxes socials, moments que compartiu i que Balears Vadevi difon en aquesta crónica visual. És només un homenatge als que sou darrera el procés, als que feis els vins de Mallorca.

Hem mirat de posar un poc de tot i de tots però per sort ja sou molts i no és possible. Tan sols aquells que han trobat un moment per aturar davant la càmera i deixar-se retratar.

Trobareu les imatges seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa