Balears Vadevi
Ramanyà acull el primer tast de vins novells dels cellers de Santa Maria

Les set bodegues que elaboren vins a Santa Maria: Macià Batle, Ramanyà, Sebastià Pastor, Ángel, Jaume de Puntiró, 7103 Petit Celler i Microceller Son Crespí varen oferir un tast dels seus vins a un grup nombrós d’aficionats que es varen reunir al celler Ramanyà.

Cada bodeguer va presentar un dels seus vins novells al públic assistent i va comentar les seves característiques. Es tastaren dos vins blancs, elaborats amb prensal com a varietats dominant, un rosat de maceració carbònica fet amb gorgollassa i quatre negres elaborats bàsicament amb manto negro i petites quantitats de fogoneu i syrah. Degut a la recent elaboració tots aquests vins destaquen per la seva frescor, molt aromàtics i recorden molt el gust de la fruita amb que estan elaborats.

El celler va cedir el seu petit museu d’estris del camp per fer-hi el tast /Cedida
EL tast va tenir molt bona acollida/Cedida

Amb la festa del vi novell els cellerers de Santa Maria han recuperat una tradició que amb els anys s’havia esvaït. I han recuperat el símbol del brot de pi verd que es col·locava als frontis dels cellers o les botigues on es venia vi per indicar que havia arribat el vi novell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa