Balears Vadevi
Roberto Durán, el millor sommelier pel sector del Cava
xxx
Roberto Durán, en el centre de la fotografia, acompanyat d’Ivan Ruiz i Guillem Llopis

!--akiadsense-->

Aquesta setmana s’ha fet la Gran Final del campionat del millor Sommelier Internacional en Cava 2019. Un jurat per 40 membres distribuïts en distintes taules valoraren objectivament l’actuació de cada un dels participants. La puntuació final s’obtenia sumant la dels professionals que formaven part del jurat, que tenia el 80% del valor final, i la resta, un 20% que quedava en mans de la resta de públic.

La gala, que va ser conduïda per l’escriptor i presentador Boris Izaguirre, consistia en un sopar de vuit plats amb una selecció de 38 caves corresponents a 29 cellers adscrits a la D.O. Els participants havien d’harmonitzar el menú amb les caves que just varen poder tastar una hora abans. El jurat va valorar, també la tècnica en el servei, la comunicació amb els convidats, l’actitud i la uniformitat perquè, tot plegat fessin que l’experiència dels assistents fos única i inoblidable.

Roberto Durán, sommelier del restaurant 67 Pall Mall de Londres i membre de l’Associació Balears de Sommeliers (ABS), va aconseguir el primer premi. En segona posició se situà Iván Ruiz, director de tasts de LOCatamos, i finalment en tercera posició Guillem Llopis, del restaurant Le Sol, d’Alacant. També hi prengueren part altres membres de l’ABS com Toni Fernández i Gabi Lucas.

Des de Balears Vadevi enviam la nostra felicitació als guanyadors i molt especialment a Roberto Durán amb qui confiam poder conversar pròximament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa