Balears Vadevi
Sopar de Vermar al celler José L. Ferrer, una tradició que no pot faltar

Divendres passat, Bodegas José L. Ferrer va celebrar el seu esdeveniment més emblemàtic, el “Sopar de Vermar“, amb l’assistència de gairebé 500 persones. Entre els convidats es trobaven clients, restauradors, treballadors, proveïdors i amics de la família Roses.

La família Roses, amfitrions de la nit, amb el president de la DO Binissalem, José Luis Roses/Bodegas José L. Ferrer

En aquesta ocasió, el Sopar de Vermar va començar amb un bon aperitiu al jardí situat davant la façana del celler, envoltat de vinyes. Els assistents van gaudir de la música de Monkey Doo mentre tastaven una copa de most acabat de fer del raïm veremat durant els dies previs i també el Veritas Brut Nature, una elecció perfecta per a maridar amb els productes que es trobaven damunt la taula com a benvinguda als convidats.

Una imatge aèria de la vinya on s’instal·laren les taules/Bodegas José L. Ferrer

Uns gustosos fideus, plat fort del sopar

El sopar es va dur a terme enmig de les mateixes vinyes, on tots els convidats es van asseure en un ambient íntim i acollidor. La vetllada va incloure una selecció de raïm recentment veremat, formatge de Maó, embotits mallorquins i, per descomptat, els imprescindibles Fideus de Vermar, preparats per la talentosa cuinera de la casa, Maria Beltrán.

Maria Beltrán va fer màgia amb la recpeta tradicional dels fideus/Bodegas José L. Ferrer

El dolç no va faltar en aquesta nit memorable, amb bunyols de patata que van delectar els paladars, acompanyats d’un refrescant gelat d’ametlla de l’empresa també binissalemera Colonette. Per a culminar l’experiència gastronòmica de la millor manera es va servir el Veritas Dolç, que va acompanyar les postres.

La música va continuar en haver sopat amb Jaume Colombás, que va posar el ritme a la pista de ball, mantenint als convidats en moviment fins a altes hores de la matinada.

El Sopar de Vermar de Bodegas José L. Ferrer és un esdeveniment que ha consolidat el seu lloc com una tradició que cada any atreu a amants del vi i la gastronomia de tota l’illa de Mallorca.

Més notícies
Tastadors dels panells de tast de la DO Binissalem i de la IGP Sobrassada de Mallorca  feren un brindis al final de la jornada/Cedida
José L. Ferrer acull quaranta tastadors professionals de vi i sobrassada
Ha estat seu de la I Jornada Tècnics de Tast professional de l'IGP Sobrassada de Mallorca i la DO Binissalem
Un tast que descobria el secret més ben guardat de les caves del celler/Cedida
José L. Ferrer obre les caves a un tast dels vins més vells del celler
25 persones molt escollides tastaren les 11 joies més antigues del celler

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa