Balears Vadevi
Taula parada a Hom, restaurant-taller del Projecte Home

Aquest mes hem parat la taula a Hom, restaurant del Projecte Home obert a Palma i que fa uns mesos ha canviat de concessionari. D’una banda és restaurant i de l’altre taller on s’imparteixen cursos de cuina.  Els responsables són un equip de xefs: Estiven Arráez, David Sánchez i Mar Sánchez. Ambdós espais estan connectats de tal manera que al restaurant s’ofereixen els mateixos menús que les persones que vulguin participar dels tallers podran preparar.  

Estiven Arráez forma part de l’equip de xefs de l’Hom/Taula Parada

El restaurant ofereix cada dia un menú format per entrada, plat principal i postre, acompanyats d’aigua i pa. I un aperitiu, obsequi de la casa. El preu és de 14.50 euros. Destaca la qualitat de la cuina que ofereix matisacions subtils de plats tradicionals i d’altres més imaginatius inspirats en la cuina internacional de molts països diferents. La diversificació de cuines del món ofertes és un punt fort.

A destacar també la presentació molt cuidada. Cada component del menú se serveix en plats de ceràmica diferents, cuidats i elegantS. Fins i tot, tenen detalls ben curiosos com el de servir el famós plat londinenc de fish and chips, sobre un retall de periòdic a imitació de la tradicional presentació d’aquella ciutat.

El fish and chips en la seva presentació original/Taula Parada

A part dels menús de migdia com que el restaurant obre a les 9:30h, presenta una bona proposta de berenars: torrades i llonguets ben diversificats i a bon preu.

El taller de cuina és una oferta molt original que fa Hom, manté durant tot l’any la seva oferta de classes de cuina oberta a tota persona que vulgui millorar les seves habilitats cuineres. Els xefs especialitzats s’encarreguen de dirigir els cursos. Es preparen fins a 64 plats diferents, dos a cada sessió. S’ha de fer una ullada a la web indicada per veure dates, horaris i diversitat de l’oferta.

Tikkamasala de verdures/Taula Parada

I encara queda una altra proposta: Eat Vacuum Cooking. Cada dilluns, quan el restaurant està tancat cuinen cinc plats diferents que a partir del dimarts es poden recollir en el mateix restaurant o el poden dur a casa (a Palma). Cinc plats per cinc dies de la setmana i postre que, al buit i refrigerats, conserven les seves característiques.

El punt més fluix és la bodega. 17 vins i just un de mallorquí. Sembla que hi és perquè no es digui que no n’hi ha cap. Un aspecte a millorar. El restaurant obre de dimarts a dissabte en horari de 9.30h a 17.30h. Diumenge i dilluns està tancat. Restaurant recomanat.

  • Nom: Hom
  • Ubicació: Carrer del Projecte Home, 6. 07007 Palma
  • Responsables: Estiven Arráez, David Sánchez i Mar Sánchez
  • Reserves: 971 497 220
  • Web: https://tallerdecocinapalma.com/
  • Especial: Menús setmanals. Oferta de cuina al buit. Servei a domicili.
  • Horaris: De dimarts a dissabte de 9.30h a 17h.
  • Cuina: Molt diversificada
  • Bodega: A millorar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa