Balears Vadevi
Taula parada al restaurant de fusió ‘Temptacions’

El restaurant Temptacions (al carrer Indústria, 1, de Palma) és l’aventura gastronòmica dels germans Pau i Marc Mora Llabrés. Aventura que va començar a l’abril del 2019, pocs mesos abans de que esclatàs la crisi de la covid 19 que va afegir a les dificultats habituals de l’obertura d’una empresa el factor imprevist que va impedir durant bastant de temps la lliure circulació de les persones que, en aquest cas, resultava fatal. Una vegada passada la pitjor part de la crisi el restaurant es converteix en una esplèndida realitat.

Croquetes d’anfós/Cedida

Abans d’obrir el seu restaurant els dos germans varen seguir camins diversos per aconseguir una formació adequada. I la cuina que ofereixen és un reflex d’aquesta formació cosmopolita. Si es vol es pot definir com a cuina de fusió de molt diversos estils. Hi són presents tant cuina americana com asiàtica sempre basada amb un toc mallorquí. Destaca la qualitat i diríem que la delicadesa dels seus plats, sempre subtils des de la presentació fins a les sensacions en boca. Cuina fina.

Caspaccio de vieires i gambes/Cedida

Recomanaríem el que vàrem tastar el dia de la nostra visita. Per començar les croquetes de cuinat com les d’anfós. Es fonen dins la boca, la seva textura suau. Finíssim el carpaccio de vieira i gambes. Una grata sorpresa és la imaginació posada en el hot dog de brioix  torradet amb guisat de coa de bou i canonges. La combinació del guisat amb el pa formen una sensació conjunta en boca de maridatge perfecta. El caneló de confit d’ànnera , figa, foie i formatge maonès semi-curat  és un homenatge  i síntesi ben feta d’ingredients diversos. La figa i el foie li donen un matís caramel·litzat a la carn completada amb els aromes làctics del formatge. Comentari a part mereixen les burballes de xot que moltes vegades presenten un sabor massa intens. En aquests cas, el brou, sense perdre la seva consistència suavitza la carn rotunda del xot. També són recomanables el bacallà i el nyoquis amb pesto i zamburinyes. 



Hot dog de brioix de coa de bou/Cedida

La bodega encara està dominada pels vins de fora, encara que hi ha presència de vins mallorquins que s’hauria d’anar incrementant.

El restaurant també ofereix dos dies especials, els dijous cocido madrileño, del que cal destacar la seva finura, la sopa inicial, sublim.i el diumenges, arròs brut. Menú diari a 13,50 euros.

Caneló de confit d’ànnera, figa, foie i formatge/Cedida

Anau-hi, val la pena.

Nom: Temptacions

Ubicació: Carrer Indústria, 1. Palma

Responsables: Pau i Marc Mora Llabrés

Reserves: 871048668, [email protected]

Els suggeriments dels xefs/Cedida

Especial:  De dimecres a dilluns, menú, 13,50 euros. Dijous: cocido madrileño. Diumenges: Arrós brut.

Horaris: de 12:00 a 17:00h.

Cuina: De fusió. Carta i menú setmanal.

Bodega: No molt gran. Ben escollida. Poca oferta de vins mallorquins.

El bacallà acompanyat de vi mallorquí, en aquest cas del celler Karretània/Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa