Balears Vadevi
Taula parada al Restaurant Spot de Santa Catalina

En el bosc gastronòmic del barri de Santa Catalina de Palma el que predomina és la diversitat. L’oferta és tan variada que a vegades costa trobar el lloc adequat per una ocasió determinada.

Diríem que com en els boscs naturals els arbres no deixen veure el bosc, però a la inversa. De tanta diversitat costa prendre la decisió adequada. Ens hem decidit i he de dir que hem encertat amb el restaurant Spot. El primer que crida l’atenció és que el local és ampli, la decoració crea un ambient agradable i discret. Té dos espais, un pròxim al carrer, lluminós, i un altre de més íntim de llum difusa que ve d’un finestral obert a un pati interior.  

El restaurant Spot de Palma forma part de l’empresa Tragaluz que té oberts restaurants a diversos indrets del país, destacant a Catalunya i Madrid. Els diversos restaurants estan inspirats en cuines diferents. El de Palma té influència italiana. No falten mai els plats de pasta i destaca un forn de llenya per coure les pizzes, una de les especialitats de la casa.

Pas amb musclos, mostra de l’inpsiració italiana de la carta/Taula Parada

En les nostres visites sempre ens decidim per tastar els plats que ofereixen en el seu menú. El preu és de 16,90 euros més l’IVA corresponent. Aquest menú es canvia cada setmana i cada temporada es barata l’oferta de la carta. S’ha de destacar que entre els vins que ofereixen per copes: ribera, rioja o catalans, també s’inclou, cosa poc freqüent vins mallorquins. Encara que no està inclòs en el menú, en el nostre cas el Mosaic de Macià Batle. Un petit esforç i incluir-lo en el menú seria d’agrair.

Una ensalada de quinoa amb tonyina és mostra de la cuina de fusió de l’Spot/Taula parada

El menú està ben pensat i diversificat. Aperitiu de la casa amb pa de fabricació artesanal. D’entrants:  ensalades, torrades o quesadillas.De principals: pasta, brocheta i pizzes. Postres: panacota, torrijas i gelats. Cafè, aigua, copa de vi de la casa completen el menú de la setmana passada. A destacar la qualitat dels plats, molt ben cuinats i  presentats vaixelles diferenciades. Part dels plats es cuinen en

una barra oberta on es pot veure de manera directa com es preparen.

Les postres, com aquestes “torrijas”, que inclou la carta/Taula Parada

Finalment, s’ha destacar la qualitat de les persones encarregades del servici, molt ambles i atentes, pendents de cada taula i disposades adonar tota classe d’explicacions i recomanacions. Manifesten sense problemes les seves preferències del menú.

  • Nom: Spot
  • Ubicació: Plaça Verge del Miracle, 3. 07013 Palma
  • Reserves: [email protected]. 971 658 603
  • Especial: Ambient i decoració del local. L’atenció de les cambreres.
  • Horaris: Obert tots els dies. Horari restaurant: de 13h a 17h i de 19h a 01h.
  • Cuina: De fusió. Inspiració italiana. Carta i menú setmanal.
  • Bodega:  No molt extensa, però ben triada. Encara que minoritaris, hi ha presència de vins mallorquins.
Hi trobam vins mallorquins a l’Spot, que ens agradariae neir com opció al menú de la setmana/Taula Parada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa