L’estiu convida a viure prop de la mar, com si, arran de mar, fos més suportable la calor. Per això visitam ‘La Niña’ un restaurant de Portocolom, dins Cas Corso, immers en una zona turística d’alta intensitat. Una plaça àmplia, de forma rectangular amb la diversitat d’ofertes de les concentracions turístiques: pizzeries, gelateries, bars de copes, qualque restaurant més o manco mallorquí. Com si fóssim turistes ens abocam en aquest ambient. Un restaurant anunciat com de cuina mediterrània dels que destaquen els arrossos i l’oferta de peix fresc i marisc, però per allò que s’ha d’atendre a tots els paladars possibles es completa amb entrepans, pastes, fajitas, variats, ensalades i carns. Més contundents les calderetes de peix i marisc.

La diversitat de l’oferta ve marcada per la diversitat de la clientela. Nosaltres ens hem fixat en els arrossos perquè és una fama que està estesa per la comarca i l’hem volguda comprovar. L’experiència ha estat positiva i és recomanable la visita. De l’oferta de paelles n’hem escollides dues: negra i marinera. Destaca la qualitat dels ingredients a cada una d’elles. El gra de l’arròs en el seu punt, ben solt, no aglomerat. L’oferta de paelles del restaurant és més àmplia: paelles de carn, mixtes, de cec, de llamàntol o de conill, sense oblidar els arrossos melosos. Una bona experiència.
Es pot destacar els entrants que ofereixen per picar. Vàrem tastar els calamars a l’andalusa i els calamarins. Destaca l’arrebossat i el punt òptim de cocció. La carta de vins, encara que no molt llarga té presència de vins mallorquins.

El restaurant té dos ambients: una terrassa oberta protegida amb para-sols, ideal als vespres d’estiu i l’interior del restaurant, ben guarnit de mobles i cadires còmodes. Té amplis finestrals que estableixen una bona continuïtat entre interior i exterior. El servei és atent i amable fent que l’estada sigui més agradable.

- Nom: La Niña
- Ubicació: C/ del Vell Marí, 1. Plaça cas Corso
- Reserves: 971 82 45 27
- Xarxes socials: @restaurante_lanina
- Menú: Cuina mediterrània
- Horari: Obert cada dia, excepte dimarts, de 9:00 h a 22:30 h
- Especial: Paelles, calderetes, peix, marisc, pastes, ensalades, hamburgueses
- Celler: Vins peninsulars i mallorquins.
Taula Parada és Climent Picornell, Jaume Sureda, Arànzazu Miró, Conxa Rosillo, Antoni Bennàssar, Pere Estelrich i Joan Company.