Balears Vadevi
Taula parada al restaurant ‘La Niña’ de Portocolom

L’estiu convida a viure prop de la mar, com si, arran de mar, fos més suportable la calor. Per això visitam ‘La Niña’ un restaurant de Portocolom, dins Cas Corso, immers en una zona turística d’alta intensitat. Una plaça àmplia, de forma rectangular amb la diversitat d’ofertes de les concentracions turístiques: pizzeries, gelateries, bars de copes, qualque restaurant més o manco mallorquí. Com si fóssim turistes ens abocam en aquest ambient. Un restaurant anunciat com de cuina mediterrània dels que destaquen els arrossos i l’oferta de peix fresc i marisc, però per allò que s’ha d’atendre a tots els paladars possibles es completa amb entrepans, pastes, fajitas, variats, ensalades i carns. Més contundents les calderetes de peix i marisc.  

La paella negra es va acompanyar amb un vi del celler Miquel Oliver, de Petra: Son Caló/Taula Parada

La diversitat de l’oferta ve marcada per la diversitat de la clientela. Nosaltres ens hem fixat en els arrossos perquè és una fama que està estesa per la comarca i l’hem volguda comprovar. L’experiència ha estat positiva i és recomanable la visita. De l’oferta de paelles n’hem escollides dues: negra i marinera. Destaca la qualitat dels ingredients a cada una d’elles. El gra de l’arròs en el seu punt, ben solt, no aglomerat. L’oferta de paelles del restaurant és més àmplia: paelles de carn, mixtes, de cec, de llamàntol o de conill, sense oblidar els arrossos melosos.  Una bona experiència.

Es pot destacar els entrants que ofereixen per picar. Vàrem tastar els calamars a l’andalusa i els calamarins. Destaca l’arrebossat i el punt òptim de cocció. La carta de vins, encara que no molt llarga té presència de vins mallorquins.

Una picada de calamars i calamarins per entretenir l’espera de la paella/Taula Parada

El restaurant té dos ambients: una terrassa oberta protegida amb para-sols, ideal als vespres d’estiu i l’interior del restaurant, ben guarnit de mobles i cadires còmodes. Té amplis finestrals que estableixen una bona continuïtat entre interior i exterior. El servei és atent i amable fent que l’estada sigui més agradable.

L’ambient relaxat de l’estiu a ‘La Niña’, un restaurant popular a Portocolom/Taula Parada
  • Nom: La Niña
  • Ubicació: C/ del Vell Marí, 1. Plaça cas Corso
  • Reserves: 971 82 45 27
  • Xarxes socials: @restaurante_lanina
  • Menú: Cuina mediterrània
  • Horari: Obert cada dia, excepte dimarts, de 9:00 h a 22:30 h
  • Especial: Paelles, calderetes, peix, marisc, pastes, ensalades, hamburgueses
  • Celler: Vins peninsulars i mallorquins.

Taula Parada és Climent Picornell, Jaume Sureda, Arànzazu Miró, Conxa Rosillo, Antoni Bennàssar, Pere Estelrich i Joan Company.

Més notícies
Al fons dels hivernacles s'hi troba el restaurant Terragust on s'arriba en haver travessat la plantació de maduixes i de tomàtigues/Taula Parada
Taula parada a ‘Terragust’ de Manacor
Una proposta de cuina de proximitat lligada al projecte 'Terracor'
El restaurant compte amb una cuina a la vista on s'elaboren els plats/Taula Parada
Taula Parada al restaurant Cafè Esment d’Inca
L'establiment mostra un estricte compromís amb els productes de qualitat i proximitat i elabora tots els seus plats amb productes de temporada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa