Les exigències de la vida actual han duit a canviar molts dels nostres comportaments. No sempre vivim prop del lloc de feina i no és possible anar fins a casa per preparar el dinar i com que actualment solen treballar tots els membres de la família no hi sol haver temps per anar a casa i preparar el dinar per senzill que sigui, així que a la ciutat proliferen els restaurants que ofereixen un menú accessible econòmicament per acollir aquesta necessitat dels ciutadans. I d’aquests llocs n’hi ha de diversos pelatges: més cuidats i menys. Possiblement, els aspectes que s’han de mantenir són la qualitat, la diversitat de l’oferta i que els plats siguin nutritius i saludables.
El restaurant Verd i Blanc, que és el que hem visitat aquest mes, compleix aquestes característiques. I en el seu cas s’ha d’afegir la relació qualitat-preu: 13 euros, amb begudes no incloses.


Cuina sana i variada
En consonància amb la seva oferta per la vida urbana té obert de dilluns a dissabte, els matins i fins després dels dinars. Els vespres tancat. També es poden recollir els plats per dur-los a casa. Baraten el menú cada dia. Avui mateix si s’hi volen acostar podran escollir entre primer: crema de remolatxa i carabassó o ensalada variada de fruits secs- De segon: humus de peix i espinacs o fusilli amb carbonara d’albergínia. De postres: mousse de llimona o púding.
Com es pot veure s’ofereix una bona combinació equilibrada de nutrients: proteïnes, greixos i glúcids. Aquesta és l’oferta normal, però també ofereix menús sense gluten i baixos en calories, basats en ensalades i peix o pollastre torrat. L’oferta es completa amb berenars al matí. Cada dia de la setmana amb una proposta concreta: cuixot dolç, sobrassada, truita formatge semicurat i els divendres oferta especial, sorpresa, per preparar amb humor el cap de setmana. Sucs naturals i selecció d’infusions, completen el que hi podem trobar.

La decoració del local és minimalista i cuidada, basada com és lògic, en els colors verd i blanc. Destaca també la delicada presentació dels plats i, també, la persona encarregada del servei a les taules és discreta, ràpida i eficaç.
Una visita recomanable.
- Nom: Verd i Blanc
- Adreça: General Riera, 39, baixos.
- Horari: De dilluns a divendres. De 9:30 h a 16:30 h. Dissabte: De 12:30 h a 16:30 h.
- Reserves: 971 750 487.
- Menús: Oferta diària de menú a 13 euros, begudes no incloses. Entrepans, berenars, cuina sense gluten, plats de baixes calories.
