Balears Vadevi
Taula Parada al restaurant Verd i Blanc de Palma

Les exigències de la vida actual han duit a canviar molts dels nostres comportaments. No sempre vivim prop del lloc de feina i no és possible anar fins a casa per preparar el dinar i com que actualment solen treballar tots els membres de la família no hi sol haver temps per anar a casa i preparar el dinar per senzill que sigui, així que a la ciutat proliferen els restaurants que ofereixen un menú accessible econòmicament per acollir aquesta necessitat dels ciutadans. I d’aquests llocs n’hi ha de diversos pelatges: més cuidats i menys. Possiblement, els aspectes que s’han de mantenir són la qualitat, la diversitat de l’oferta i que els plats siguin nutritius i saludables.

El restaurant Verd i Blanc, que és el que hem visitat aquest mes, compleix aquestes característiques. I en el seu cas s’ha d’afegir la relació qualitat-preu: 13 euros, amb begudes no incloses.

Les ensalades tenen present l’equilibri nutricional/Taula Parada
Les cremes vegetal són presents en el menú diari/Taula Parada

Cuina sana i variada

En consonància amb la seva oferta per la vida urbana té obert de dilluns a dissabte, els matins i fins després dels dinars. Els vespres tancat. També es poden recollir els plats per dur-los a casa. Baraten el menú cada dia. Avui mateix si s’hi volen acostar podran escollir entre primer: crema de remolatxa i carabassó o ensalada variada de fruits secs- De segon: humus de peix i espinacs o fusilli amb carbonara d’albergínia. De postres: mousse de llimona o púding.

Com es pot veure s’ofereix una bona combinació equilibrada de nutrients: proteïnes, greixos i glúcids. Aquesta és l’oferta normal, però també ofereix menús sense gluten i baixos en calories, basats en ensalades i peix o pollastre torrat. L’oferta es completa amb berenars al matí. Cada dia de la setmana amb una proposta concreta: cuixot dolç, sobrassada, truita formatge semicurat i els divendres oferta especial, sorpresa, per preparar amb humor el cap de setmana. Sucs naturals i selecció d’infusions, completen el que hi podem trobar.

Destaca una acurada presentació de cada plat/Taula Parada

La decoració del local és minimalista i cuidada, basada com és lògic, en els colors verd i blanc. Destaca també la delicada presentació dels plats i, també, la persona encarregada del servei a les taules és discreta, ràpida i eficaç.

Una visita recomanable.

  • Nom: Verd i Blanc
  • Adreça: General Riera, 39, baixos.
  • Horari: De dilluns a divendres. De 9:30 h a 16:30 h. Dissabte: De 12:30 h a 16:30 h.
  • Reserves: 971 750 487.
  • Menús: Oferta diària de menú a 13 euros, begudes no incloses. Entrepans, berenars, cuina sense gluten, plats de baixes calories.
El puding és una de les postres del menú/Taula Parada
Més notícies
Joan Josep Amengual, l'amo del Celler Pagès/Cedida
Taula Parada al Celler Pagès de Palma
Cuina tradicional mallorquina al cor de Ciutat
Una de les postres estrella, el gelat amb figues | Foto: cedida
Taula Parada al ‘Brutus’ de la plaça Gomila de Palma
Mostra de la revifalla d'un dels espais emblemàtics de la Palma del segle XX

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa