Balears Vadevi
Taula Parada al restaurant Vida Meva

S’ha de visitar el restaurant Vida Meva, no perquè sigui un restaurant de moda, que ho és, sinó per la qualitat del conjunt: menjar, ambient, decoració, acolliment…, i tot plegat et fa sentir bé, ben atès i considerat. 

Començant pels menús, resultat de l’experiència acumulada per Toni Martorell durant anys i que l’ha vessada en aquest lloc de menjar, seguint per l’atmosfera amb que impregnen l’ambient les germanes Vidal. Diríem que hom surt com a optimista de l’experiència en aquests temps que n’estam tan mancats.

El primer que crida l’atenció és el nom: Vida meva.

La veritat, la primera vegada que ho sents dir sona com a cursi, però quan en saps el motiu, t’envaeix la tendresa. Es tracta d’un nom dedicat a la seva filla quan va passar poc temps entre el naixement i l’obertura del restaurant.

L’oferta del restaurant es concreta en els berenars matiners i als àpats de migdia. Uns berenars en els quals en Toni Martorell fa fluir la seva vena de forner: pans i pastissos d’elaboració pròpia que esperen els clients des de les set del matí.

A l’hora de dinar presenta un menú compost per dos entrants, tres plats principals i dos postres. Els entrants solen incloure qualque tipus d’ensalada i cremes. En els principals sempre hi ha una oferta de carn, peix i arròs o pasta. Els postres inclouen pastissos propis de la casa acompanyats de gelats.

Carabassó farcit de brandada de bacallà amb salsa de tomàtigues seques | cedida

Dit això s’ha de comentar la qualitat d’aquesta cuina casolana molt ben preparada amb toc d’inspiració italiana, asiàtica, bereber o àrab i, remarcable, la imaginació que es posa en els acompanyaments dels plats. Un contrast de gustos molt original que donen un toc cosmopolita a cada un d’ells. Uns exemples: Tajine de verdura amb cous-cous, dàtils, iogurt de harissa i dukkah; arròs sec amb ravenets i emulsió de pebre vermell de la Vera; ensalada de pebres vermells confitats amb burrata, olives negres i avellanes; caneló de pasta fresca farcit de rapi llagostins amb salsa de gambusí.

Arròs sec de secret duroc | 

La carta es renova cada setmana, però mantenen l’oferta especial de pollastre de corral cuinat a baixa temperatura amb ras-el-hanout, patates deluxe i ensalada. Es precís comanar-lo amb antelació.

Toni Martorell, un dels responsables del Vida Meva | T.P.
  • Nom: Vida meva
  • Responsables: Toni Martorell, Noelia i Gabriela Vidal. 
  • Ubicació: Carrer dels Socors, 23. Barri de la Gerreria. 07002 Palma
  • Reserves: 971 57 62 99    
  • Xarxes socials: Instagram; Facebook
  • Menú: Renovació setmanal de la carta. 17 euros       
  • Horari: De 7.00h a 12h, per berenars. De 13h a 15.30h, per dinar. Tancat dissabtes, diumenges i festius.
  • Especial: Plats per endur-se’n.
  • Cuina: Casolana mallorquina de qualitat amb influències molt diversificades.

Anau-hi i hi tornareu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa