S’ha de visitar el restaurant Vida Meva, no perquè sigui un restaurant de moda, que ho és, sinó per la qualitat del conjunt: menjar, ambient, decoració, acolliment…, i tot plegat et fa sentir bé, ben atès i considerat. 

Començant pels menús, resultat de l’experiència acumulada per Toni Martorell durant anys i que l’ha vessada en aquest lloc de menjar, seguint per l’atmosfera amb que impregnen l’ambient les germanes Vidal. Diríem que hom surt com a optimista de l’experiència en aquests temps que n’estam tan mancats.

El primer que crida l’atenció és el nom: Vida meva.

La veritat, la primera vegada que ho sents dir sona com a cursi, però quan en saps el motiu, t’envaeix la tendresa. Es tracta d’un nom dedicat a la seva filla quan va passar poc temps entre el naixement i l’obertura del restaurant.

L’oferta del restaurant es concreta en els berenars matiners i als àpats de migdia. Uns berenars en els quals en Toni Martorell fa fluir la seva vena de forner: pans i pastissos d’elaboració pròpia que esperen els clients des de les set del matí.

A l’hora de dinar presenta un menú compost per dos entrants, tres plats principals i dos postres. Els entrants solen incloure qualque tipus d’ensalada i cremes. En els principals sempre hi ha una oferta de carn, peix i arròs o pasta. Els postres inclouen pastissos propis de la casa acompanyats de gelats.

Carabassó farcit de brandada de bacallà amb salsa de tomàtigues seques | cedida

Dit això s’ha de comentar la qualitat d’aquesta cuina casolana molt ben preparada amb toc d’inspiració italiana, asiàtica, bereber o àrab i, remarcable, la imaginació que es posa en els acompanyaments dels plats. Un contrast de gustos molt original que donen un toc cosmopolita a cada un d’ells. Uns exemples: Tajine de verdura amb cous-cous, dàtils, iogurt de harissa i dukkah; arròs sec amb ravenets i emulsió de pebre vermell de la Vera; ensalada de pebres vermells confitats amb burrata, olives negres i avellanes; caneló de pasta fresca farcit de rapi llagostins amb salsa de gambusí.

Arròs sec de secret duroc | 

La carta es renova cada setmana, però mantenen l’oferta especial de pollastre de corral cuinat a baixa temperatura amb ras-el-hanout, patates deluxe i ensalada. Es precís comanar-lo amb antelació.

Toni Martorell, un dels responsables del Vida Meva | T.P.
  • Nom: Vida meva
  • Responsables: Toni Martorell, Noelia i Gabriela Vidal. 
  • Ubicació: Carrer dels Socors, 23. Barri de la Gerreria. 07002 Palma
  • Reserves: 971 57 62 99    
  • Xarxes socials: Instagram; Facebook
  • Menú: Renovació setmanal de la carta. 17 euros       
  • Horari: De 7.00h a 12h, per berenars. De 13h a 15.30h, per dinar. Tancat dissabtes, diumenges i festius.
  • Especial: Plats per endur-se’n.
  • Cuina: Casolana mallorquina de qualitat amb influències molt diversificades.

Anau-hi i hi tornareu.

Nou comentari

Comparteix