Balears Vadevi
Taula parada al Xino-Xano de Felanitx

El restaurant Xino-Xano ha aconseguit un fet important a Felanitx: tenir èxit. Pot sorprendre aquesta afirmació, però sembla que en aquest poble que per la seva dimensió podria mantenir una bona oferta diversificada, no ho ha aconseguit mai. Sembla com si l’aperitiu de les menjades es fes a base de consumir benzina i la gent va als pobles dels voltants a fer els seus àpats festius.

El Xino-Xano ha superat aquesta constant i està ben assentat en l’oferta de qualitat del poble. Els motius per rompre la tendència comentada es poden trobar en que el restaurant ofereix una cuina casolana, honesta, amb productes de qualitat, a preu molt adequat i que es cuiden tots els detalls per fer l’estada agradable, des del servei del personal, a la decoració del local i l’atenció al servir els plats: vaixelles cuidades, copes i taula ben disposada. El restaurant compta amb un espai interior i un pati exterior ben resguardat del temps que permet que sigui usat pràcticament durant tot l’any excepte els dies més perversos.

Catalina Barceló s’encarrega del menjador/Cedida

El restaurant és l’aventura i aposta personal de dos joves: Guillem Rosselló Julià, als fogons i Catalina Barceló Adrover que atén els clients a la sala. Defineixen la seva cuina com a plats fets amb amor. I és ben cert com s’ha comentat en el paràgraf anterior. La seva oferta consisteix en un menú diari de dimarts a divendres.

Cada dia canvien el menú que consisteix en dos entrants: un plat de pasta i un d’ensalada. Dos segons: peix o carn i postres. Al preu de 10,50 euros. La relació qualitat-preu és extraordinària. El restaurant també obri els divendres i dissabtes a la nit en els que ofereix un servei a la carta. També tenen plats pels més petits.

Els vins mallorquins, sobre tot de Felanitx, són ben presents a la carta/Cedida

Com a mostra de la seva cuina, el dia que el vàrem visitar el menú oferia d’entrada macarrons carbonara i carpaccio de vedella. De darreria: filet de lluç arrebossat i cap de llom amb tumbet, postres i beguda. Tot d’excel·lent qualitat. I la bodega, encara que no molt gran sí que ofereix vins de la terra, especialment dels cellers que tenen la seva seu a Felanitx.

Cuina casolana i ben treballada en el menú del Xino-Xano/cedida
També es podt triar de la carta del restaurant/cedida

Per la gent que no domini els carrers de Felanitx convé que vagi equipat amb GPS perquè no és gens cèntric i les direccions prohibides de certs carrers no ajuden a la tasca de trobar-lo. Fàcil aparcament.

  • Nom: Xino-Xano
  • Responsables: Guillem Rosselló Julià, cuina. Catalina Barceló Adrover, sala
  • Ubicació: Carrer Bisbe Miralles, 27. 07200 Felanitx
  • Reserves: 971 580453
  • Xarxes socials: Facebook, Instagram
  • Menú: De dimarts a divendres, menú al migdia que es renova cada dia. Preu: 10,50 euros. Divendres i dissabtes a la nit servei a la carta.
  • Horari: De dimarts a divendres de 13h a 16h i de 20.00h a 23.00h.
  • Cuina: Casolana de qualitat i molt delicada.
  • Bodega: Vins espanyols i mallorquins, especialment de Felanitx.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa