xxx

!--akiadsense-->

Per Sant Miquel toca haver acabat la verema. Enguany ni festes ni celebracions per haver arribat al final del cicle de la vinya. No toca. Però alguns dels cellers no han volgut deixar passar l’ocasió de deixar-nos la prova gràfica que la prova ha quedat superada i això que no han faltat dificultats i entrebancs, que enguany sembla que han passat de tots el colors. La feina està feta. Ara, tancades les portes del celler la bulla queda fora. És temps de tasques delicades, precises. L’alquimia del vi comença…

Aquest és un recull d’imatges d’aquells cellers que ens han volgut fer saber que la feina a la vnya ha acabat. Són fotos simpàtiques que ens mostren les colles al final de la jornada, que saben que ja s’ha entrat tot el raïm i que ja poden fer trons i aiguats que la collita ja no patirà. Altres s’estimen més brindar amb un bon vinet per que l’any que ve no sigui tan dur i altres ens deixen una imatge, d’aquelles que valen més que mil paraules: les tisores que han fet tanta de feina, deixades de costat fins l’any que ve.

No hi són totes. No és possible. Representen a tots els que us hi heu implicat en aquesta verema del 2020 que mai no oblidarem.

Trobareu les imatges seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa