Balears Vadevi
El Vermut Puntiró, premi Producte Ecològic de l’any d’APAEMA
xxx
Pere Calafat agraeix el guardó i dedica unes paraules a l’agricultura ecològica| APAEMA

!--akiadsense-->

El Vermut Puntiró, del celler Jaume de Puntiró, ha estat el guanyador del premi Producte ecològic de l’any 2019 que organitza l’ Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA).

Ha estat triat entre els deu els productes que es van presentar a aquest concurs. El jurat, compost per deu membres representants de diferents àmbits, van tastar i va emetre els seu veredicte donant la puntuació més alta al vermut el·laborat al celler de Pere Calafat. El guardó es va lliurar coincidint amb la Diada d’Agricultura Ecològica, a Porreres.

xxx
Jaume de Puntiró ha creat la línea Divertimento

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

“Ja fa anys que venim elaborant un vermut al celler, els anys passats ho farem per acompanyar l’acte literari del mes de març VERMUT LITERARI, han estat anys d’experimentació i de valoració amb els consumidors que ens han conduit enguany ha fer-ho per primera vegada a Mallorca de manera comercial”, diu Pere Calafat.

NOVETATS DE JAUME DE PUNTIRÓ

“Divertimentto” és una nova gama de productes que tenen com a principal objectiu el passar-ho be, no tot és feina al celler, tambe hi ha lloc per a l’experimentació i el divertiment, fugint de la rendibilitat i de la norma”, afegeix el cellerer. “Ara hem tret el Vermut de Puntiró i al llarg de l’any 2019 també presentarem un vi escumós ANCESTRAL DE PUNTIRÓ i el mes de novembre el vi NOVELL DE PUNTIRÓ, aquets vins seran etiquetats amb fotografies de dos nins jugant al davant del celler, son fotos fetes a finals dels anys 60 del segle XX. En el futur també feim comtes elaborar altres vins, vins secs-rancis, Vimblanc etc.”

xxx

!--akiadsense-->

Vermut de Puntiró 2018

Beguda alcohòlica obtinguda de la maceració d’herbes, especies i fruits amb vi blanc Jaume de Puntiró. Recomenen servir-lo ben fred amb gel picat, un bocinet de taronja i una oliva farcida. Acompanyat de “patatilles”, musclos escabetxats i” berberetxo”

Celler- Jaume de Puntiró

Vinater- Pere Calafat

Enòleg- Joan Mora, Pep Natta.

Vinya-Son Bielo, Santa Maria del Camí, Mallorca.

Cultiu-Ecològic.

Terra-Call Vermell.

Altura- 120 metres.

Varietat- Xardonay.

Verema manual 1 setembre 2018.

Botànics- Donzell, Herba Lluïsa, Camamil·la, Fonoll, Romaní, Clovella de llimona i Taronja…

Etiqueta- Aina Machado

Graduació 17%vol

Tast:

Color groc daurat molt brillant.

Aroma potent i complex, Herbaci i fruital.

Gust untuós, golós i amarg, vellutat i persistent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa