Balears Vadevi
Vi de Mallorca a la Gala de ‘Los 40 Music Awards’

Aquest proper 12 de novembre, la ciutat de Palma acollirà la gala de Los 40 Music Awards 2021, els premis més reconeguts de la indústria musical de l’Estat. Així, l’illa serà la seu de l’esdeveniment on hi sonaran les millors cançons del panorama actual i tindrà l’oportunitat de servir i promocionar els vins locals. IGP Vi de la Terra de Mallorca maridarà el millor vi de l’illa amb l’espectacle musical.

Vi de la Terra Mallorca serà per tant l’ambaixador del vi en una gala plena d’artistes que reunirà més de sis-cents convidats de manera que estrelles de tot el món podran conèixer i degustar algunes de les principals marques de vi del territori.

“Per primer cop en la història ens traslladem a aquestes illes paradisíaques per a celebrar una nova edició dels nostres premis, que reuniran algun dels artistes preferits de l’escena actual”, diran des de l’organització. “i els vins permetran introduir la tradició i el present vitivinícola de Mallorca mallorquí i convidarà a tastar paisatge, tradició i cultura a totes les persones que participaran a l’esdeveniment. Un maridatge perfecte entre sabors, paisatges i música”.

Aquesta és una bona oportunitat pels cellers de VTMallorca de donar a conèixer el seu treball i l’aposta per la recuperació i promoció de varietats autòctones com la premsal, giró ros o malvasia, manto negro, callet o gorgollassa. Formar part d’aquest esdeveniment amb tanta projecció posicionarà la bona feina dels cellers i elaboradors de l’illa, cada cop més reconeguda tant a nivell intern com internacional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa