
En aquesta acció han estat presents 7 dels 14 cellers que conformen el Consell Regulador: Vins Can Coleto, Miquel Oliver, Vins Miquel Gelabert, Gallicant, Vins És Fangar, Pere Seda i Vi Rei.
!--akiadsense-->

!--akiadsense-->
Posteriorment el prestigiós sommelier Alemany David Schwarwalder ha realitzat un tast comentat amb vins blanc, rosats, negres i escumosos de cada celler donant valor a les característiques que tenen els vins de Pla i Llevant.
Per a acabar els assistents han tastat un sopar maridatge elaborat pel Xef Mallorquí Joan Porcel del Restaurant Oliu d’Andratx que ha elaborat una tapa mediterrània amb cada celler acompanyat per un vi representatiu de cada celler. Amb mini panada mallorquina amb ̈Sobrassada de Mallorca i mel, mini cocarroi de verdura de temporada, panses i vi dolç de Mallorca, wanton de ̈Sobrassada de Mallorca i taronja agra, coqueta de pebres torrats i bacallà esqueixat, croquetes de sépia a la mallorquina i herba-sana, mini pa cruixent de formatge ̈Maó-Menorca ̈ i botifarró, gató d’ametlles i gelat casolà d’ametlla, amargs d’ametlles, pinyons, i ̈Sobrassada de Mallorca i mantegada i crespells mallorquí i codony.

!--akiadsense-->
La resposta del centenar de participants va ser entusiasta. Entre ells hi havia periodistes especialitzats de la premsa alemanya, distribuïdors, compradors de restauració i sommeliers, que s’havien apuntat amb anterioritat a aquest esdeveniment fent que en pocs dies es tanqués l’esdeveniment, ja que tenia places limitades.

!--akiadsense-->