Balears Vadevi
Els vins de la DOP Pla i Llevant presents a la fira Prowein per consolidar mercats
xxx

!--akiadsense-->

Per primera vegada DOP Pla i Llevant compta amb un espai propi en la major fira del món del vi del món PROWEIN, que es duu a terme aquests dies a Düsseldorf(Alemanya).

L’espai de Pla i Llevant està en el Pavelló que compta Espanya en aquesta fira. S’hi podrà trobar tota la informació genèrica de la Denominació d’Origen així com les informació de les 14 cellers inscrits en ella, 7 dels quals han viatjat fins a Alemanya per a exposar els seus productes (Cellers Miquel Gelabert, Cellers Miquel Oliver, Cellers Bordoy, És Fangar, Vi Rei, Pere Seda i Butxet). Hi presenten vins, blanc, negres, escumosos, dolços, els preuats rosats i especialment els vins ecològics.

Prowein és la més gan i la més prestigiosa fira del món del vi que hi ha actualment i per als cellers de Pla i Llevant és molt important aquesta cita anual, ja que el principal exportador i consumidor de vi emparat de Mallorca és Alemanya. Per això enguany des de la DO s’ha volgut apostar per la presència i accions en aquesta fira, per a poder consolidar aquests resultats d’exportació i consum que tenen els cellers en aquest país, així com captar nous clients d’altres països a la recerca de nous territoris poc explorats. Per això, ofereixen a la mostra vins amb qualitat i singularitat. Juntament a les varietats autòctones (Callet, Gorgollassa, Giró Ros…) i a la tipologia del clima de la zona on se situen els cellers d’aquesta DO fan que els vins siguin absolutament únics i molt atraients per al publicoque visita Prowein.

Quedam a l’espera dels resultats de la mostra. Molta sort a tots els que hi participau

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa