Balears Vadevi
Vins Nadal destaca a Akatavino, en un tast a cegues
xxx

!--akiadsense-->

Els Premis Akatavino CIVAS 2019 han atorgat Medalles d’Or per als Vins Nadal. Albaflor Reserva 2015 va obtrenir 92,5 punts i 110 Cupatge 2015. Han rebut les màximes qualificacions. També l’Albaflor Blanc 2018 ha estat premiat amb el CIVAS de Distinció per els seus 91 punts.

!--akiadsense-->

Les distincions són per la família Vins Nadal el reconeixement de l’esforç realitzat els darrers anys a la recerca de la millora dels vins, de les vinyes , des de la terra a l’embalatge. Afirmen que “es tracta d’una motivació més per a continuar treballant pertots els nostres amics i clients per a poder portar-los un producte artesà únic i d’excel·lent qualitat. Sabem que cada verema serà diferent i afrontem els reptesque aquesta portarà amb paciència, però sobretot amb la nostra meta traçada. Aquestes medalles atorgades als nostres vins en el Concurs Internacional de vins Akatavino Sommeliers d’Espanya – CIVAS en la seva versió 2019 no només permet el reconeixement del nostre producte a nivell local sinó també a Espanya i altres països. És a més un immens motor impulsor per a continuar amb la nostra filosofia com a empresa dedicada a la producció de vins amb Denominació d’Origen cuidant les nostres varietats autòctones, brindant aquest segell mallorquí en aquesta casa i en els nostres vins i buscant cada dia més i millors metes de sostenibilitat de les nostres vinyes, vinyes i celler, i sobretot amb consciència de l’impacte que això té en la nostra societat i en el nostre medi ambient.”

Albaflor de Vins Nadal

!--akiadsense-->

Per al vi blanc Albaflor Verema 2018, Medalla CIVAS amb Distinció i 91 punts, és particularment especial sobretot per les dificultats afegudes de la verema 2018 on el canvi climàtic dels últims anys no va perdonar les vinyes. això va suposar, diuen des de Vins Nadal, un major esforç i dedicació amb agents agroquímics i l’ús de plaguicides d’origen orgànic que formen part de la filosofia de Vins Nadal com a empresa sostenible. Així i tot, els ceps de Prensal, una de les varietats autòctones de raïm blanc molt vlorades a Mallorca, es mantengueren sanes aconseguint nivells mínims de residu fitosanitari en les anàlisis de traçabilitat realitzades, aconseguint a més el segell Residu Zero. Un vi d’agricultura sostenible, lliure d’agents agroquímics i òptim per al consum humà.

El vi 110 Cupatge 2015 és un vi de la varietat de raïm negre autòctona mallorquina. Amb un 65% del raïm Manto Negro. “La Medalla d’Or atorgada pels Premis Akatavino i els seus 94 punts reconeix , diuen des de Vins Nadal, l’importància de les varietats pròpies i un gran producte artesà amb alts nivells de qualitat no només davant els ulls dels nostres clients a l’illa, però també valorat per experts catadores en tota Espanya”.

Albaflor Reserva 2015: Definit com la bandera de tradició i continuïtat de la casa, se considera un vi emblemàtic de Vins Nadal. Els Premis CIVAS li atorguen 92.5 punts i Medalla d’Or reconeixent la seva grandesa, elegància i tradició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa