El restaurant Suculenta Port de Sóller ha donat a conèixer les darreres novetats, entre les quals destaca un canvi important al capdavant dels fogons. Lucas Carrusca serà des d’ara el nou xef d’aquest projecte ubicat a la marina tramuntana del port solleric, i entra presentant una carta d’estiu renovada, que pretén “reflectir la diversitat d’influències culinàries presents a la regió realçant la utilització de productes frescos i locals, atorgant un valor especial a aquells que estan de temporada”, en paraules del mateix xef.

Cuina mediterrània amb essència mallorquina i productes de proximitat
El xef argentí Lucas Carrusco va arribar a Suculenta com a segon xef i, amb determinació, ha aconseguit plasmar les seves arrels i experiències culinàries en la creació i elaboració dels plats que formen part de la nova carta d’estiu de Suculenta 2023, estant ell al capdavant.
Lucas va emprendre els seus estudis a l’Institut Guillem Colom Casasnovas de Sóller i va treballar a diferents restaurants, tant locals com internacionals, on va poder explorar diferents estils gastronòmics, des de la cuina tradicional mallorquina i mediterrània, fins a projectes culinaris més innovadors.
La proposta gastronòmica que ofereix Suculenta Port de Sóller és una cuina mediterrània, oberta al món, amb essència mallorquina i productes de proximitat i quilòmetre zero, com ara el peix i el marisc fresc, que fan gala de la millor qualitat del litoral, a més de matèria cosina de l’interior de l’illa, com a verdures de temporada de l’horta de Mallorca. Suculenta Port de Sóller obre les portes tot l’any, tret d’un únic mes en què l’equip descansa, perquè residents i visitants puguin gaudir del millor ambient i gastronomia de la localitat mallorquina.

El contacte i reserves es poden formalitzar a través de la pàgina web del local i dels seus perfils a Facebook i Instagram.