Els xefs Andreu Genestra, del restaurant del mateix nom a Llucmajor, i Jordi Cantó, de Sa Clastra del Castell de Son Claret, a Es Capdellà, s’han incorporat a la llista de guardonats amb l’ansiada Estrella Michelin i així apareixeran en la prestigiosa Guia del 2024.
En el decurs de la gala de lliurament d’aquests guardons, que ha tingut lloc aquest dimarts 28 de novembre a Barcelona sota la conducció de l’humorista Andreu Buenafuente, també es donaven a conèixer les Estrelles Verdes, premi que reconeix els millor restaurants amb relació a la sostenibilitat, i que enguany han reconegut Maria Solivelles, de Ca Na Toneta de Caimari, i Jaume Vicens, de Bens d’Avall, de Sóller, sumant una tercera Estrella Verda a Genestra, que així anit passada va recollir dos guardons distints de Michelin.

Amb els guardons atorgats enguany, ja són deu els restaurants Michelin a Mallorca: Mediterranean d’Andreu Genestra, a Llucmajor; Sa Clastra, en Es Capdellà, de Jordi Cantó; Béns d’Avall, a Sóller, dels xefs Benet i Jaume Vicens; Dins, a Palma, de Santi Taura; el restaurant de Maca de Castro, en Port d’Alcúdia; el d’Adrián Quetglas, a Palma; el del xef britànic Marc Fosh, també a Palma; És Fum, a l’hotel St Regis Mardavall, al capdavant del xef Miguel Navarro; Zaranda, de Fernando Arellano, a l’hotel És Príncep; i el Voro, d’Álvaro Salazar, aquest amb dues estrelles, a Canyamel.