La Confraria d’Amics de les Vinyes i dels Vins de Montuïri ha organitzat la XVa edició del tast de vins d’elaboració pròpia, al Celler de Ca’n Rei. Es tastaren tretze vins fets per alguns dels membres de la Confraria entre ells cinc blancs, tres rosats, set negres, un d’ells era un “pell de ceba”, pel seu color rosa pàl·lid, i un escumós rosat. No els cerqueu a les botigues, que no els trobareu. Només es fan per consum propi.
!--akiadsense-->
“D’any en any, diu el nostre col·laborador Josep Maria Natta, qui va anar convidat, va pujant el nivell de qualitat dels vins. Ha destacat aquesta vegada un monovarietal d’Escursac de fermentació espontània molt bo”.
Aimateix Natta valora positivament “que cada any facin més vins blancs i rosats, vins aquests que no són fàcils de fer”. També es va presentar un vi blanc fet de varietat tinta. Un rosat pàl·lid elaborat a partir d’una barreja de varietats de raïm blanques i tintes: Chardonay, Callet i Merlot.
!--akiadsense-->
Els enòlegs convidats en aquesta ocasió foren: Guillem Vanrell, doctor en enologia per la Universitat Rovira i Virgili i químic, Jaume Llabrés, enòleg del Celler Son Prim, Tomeu Llabrés, enòleg i propietari de Ca’n Verdura Viticultors i el mateix Josep Maria Natta, tècnic del Celler Tianna Negre.
!--akiadsense-->