Balears Vadevi
Grahame Pearce de Menorca, millor cervesera artesana Balear

La VI edició del Concurs Internacional de Cerveses Artesanes, celebrada a l’Hotel Zafiro de Can Picafort, va cloure aquest cap de setmana després de tres dies de tasts amb un jurat internacional que va valorar les gairebé 350 referències presentades a la competició. D’entre totes les categories, la menció especial a la Millor Cervesera Artesana Balear va ser atorgada a Grahame Pearce, una cervesera artesana de Sant Climent (Menorca) que el jurat ha distingit amb aquest premi després de ser la que més medalles va obtenir durant la competició.

L’entrega de premis va ser en el marc de la I Fira de la Cervesa Artesanal Balear, que va tenir lloc a la plaça Marina de Can Picafort i on van assistir alguns dels membres del jurat, com ara Joan Monjo, alcalde de Santa Margalida; Alexis Sánchez, director del concurs: Iván Rodríguez i Daniel Gonzalo de Momentos Cerveceros, l’organitzadora del concurs, i la presidenta de l’Associació de Cerveseres Artesanes de les Illes Balears, Mariabel Rotger.

Els guanyadors en les categories de Millor Cervesa en el Seu Estil, Millor Cervesera, Cervesera Revelacio i la Menció Especial a la Trajectòria Professional, aquest darrer entregat per la premsa especialitzada, no se sabran fins el Beermad, el Mercat de la Cervesa Artesana de Madrid, que tindrà lloc el proper 9 d’octubre.

Els organitzadors han valorat molt positivament aquesta VI edició del concurs ja que hi han participat 91 cerveseres artesanals de tot el món, que hi han presentat 347 referències. De totes elles, 25 cerveses, de 9 empreses cerveseres, eren de les Illes Balears. Pel que fa a la I Fira de la Cervesa Artesanal Balear de Can Picafort, també ha estat tot un èxit, ja que hi van passar més de 1.400 persones malgrat el compliment estricte de les mesures sanitàries de prevenció de la Covid-19, que van poder gaudir dels productes de fins a 10 cerveseres artesanals de les Illes entre les quals hi havia Mon, Lowther, Sullerica, Busca, Ralf, Beer Lovers, Toutatis, Ibosin, Adalt i Breaking Brou.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa