Balears Vadevi
“La gastronomia davant els reptes de l’Antropocè”, a la Diada de Menorca

La nutricionista Noemí Garcia serà la responsable de conduir la conferència de l’acte institucional de la Diada del Poble de Menorca, que dedicarà a la gastronomia davant els reptes de l’Antropocè: una oportunitat des de Menorca. Serà aquest proper 17 de gener a la Sala de Plens del Consell Insular. Garcia és graduada en Nutrició Humana i Dietètica, i Nutrició i Dietètica Clínica per la Universitat de Barcelona i és autora de la Guia de mesures per prevenir i reduir el malbaratament alimentari, editada per l’Agència Menorca Reserva de Biosfera.

De fet, la nutricionista ha estat al costat del vicepresident i conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Miquel Àngel Maria i del cantant i compositor, Cris Juanico, en la presentació d’un complet programa d’activitats que tindran lloc entre els dies 12 i 29 de gener, ocasió que han aprofitat també per presentar la imatge del programa creada per Laura Miyashiro.

Algunes de les activitats previstes en els municipis s’han hagut de posposar a causa de la normativa de la Covid-19 o bé per responsabilitat en el cas dels municipis on es concentren més casos positius. Queden suspeses, per exemple, totes les torrades de sobrassada previstes a diferents llocs com és el cas d’Alaior, Cala en Porter, Es Castell, Es Migjorn Gran, Es Mercadal i Fornells, així com el concurs de paelles que estava previst a Ferreries.

En aquest sentit, i ant l’acte institucional de la Sala de Plens del Consell, amb el Ple extraordinari i la conferència, com el concert al Principal es podran seguir en directe per streaming. Per assistir de manera presencial a l’acte institucional del Consell, cal confirmar assistència al telèfon 971 35 62 34 o a l’email [email protected] abans del 15 de gener. Més informació, en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa