Balears Vadevi
Menorca, territori convidat a la fira Orígens d’Olot

Els dies 20 i 21 de novembre, una expedició menorquina ha participat en la novena edició de la fira Orígens d’Olot, a Catalunya. Es tracta d’una fira gastroalimentària que ha reunit a més de 60 productors d’arreu del territori català, així com reconeguts cuiners, i que enguany ha tingut el mar i muntanya com a tema central.

En concret, Menorca hi ha participat com a territori convidat i ha comptat amb la participació de sis productors de l’illa que han portat des de formatges i embotits, fins a ginebra, croquetes o dolços (embotits Raima, Gin Xoriguer, formatges s’Arangí, Sa Sucreria, Croqueteria Menorca i formatges Binigafull). També hi ha estat present el xef menorquí David de Coca qui ha ofert una sessió a l’Aula de Cuina.

A més a més, s’ha comptat amb una aula de tast on s’han pogut degustar i donar a conèixer els productes Made in Menorca, cosa que ha permès apropar encara més els nostres productes als visitants de la fira.

Des del servei d’Economia del Consell de Menorca s’ha donat suport a aquesta iniciativa per aprofitar aquesta oportunitat de promoció i ha finançat l’estand dels sis productors, així com el transport dels productes. Cal recordar que Orígens és una de les fires gastronòmiques de referència en el territori català i que en la seva darrera edició, el 2019, va comptar amb 8.000 visitants i es van vendre més de 48.000 tiquets de tast en total.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa