La Mostra de Cuina Menorquina ha tancat edició amb satisfacció i xifres que fan parlar l’organització d'”èxit” gràcies a l’alta afluència de públic i de menús servits, que han superat el miler, entre els 37 restaurants participants.
El president de Restauració Menorca, José Bosch, feia una valoració global “molt positiva” d’aquesta XIV edició en nom de Restauració Menorca i Caeb Menorca, sensació compartida pels mateixos establiments, que també han mostrat un grau de satisfacció “molt bo”. D’aquí que la majoria d’establiments adherits ja s’hagin afanyat a afirmar que tenen previst repetir en la següent edició.
Bosch justificava aquest balanç per “l’èxit de convocatòria“, però també agraint “la creativitat dels plats i menús que s’han presentat, la qual cosa s’ha vist reflectida amb les vendes de menús i la satisfacció que han mostrat els participants”. A més ha volgut agrair als restaurants participants, “els vertaders protagonistes de la Mostra, sense els quals tot plegat no seria possible”.
Esdeveniment gastronòmic de referència a Menorca
Des de l’organització també es vol agrair l’esforç realitzat per tots els patrocinadors i col·laboradors, “sense ells seria impossible la realització d’aquesta cita, que s’ha consolidat com l’esdeveniment gastronòmic de referència a l’illa”.
La Mostra de Cuina Menorquina, organitzada per Restauració Menorca, CAEB i AgenciaCom, compta amb el patrocini principal de Magna, i Trasmed i la Fundació Foment de Turisme de Menorca com a patrocinador. A més, també té la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaior, European Region of Gastronomy – Menorca Awarded 2022, Ashome, l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears, Fra Roger, Ascaib, Elitechip, Cómete Menorca, Foodies on Menorca, Menorca Es Diari, Menorca al Dia i Cadena SER Radio Menorca.