Balears Vadevi
Premi a la millor fotografia d’ametlers en flor

És una de les èpoques més boniques quan comencen a florir els ametlers, que posen color al paisatge tot sortint d’un hivern amb pocs o molt comptats colors. Davant aquest paisatge de postal, l’Ajuntament de Selva ha posat en marxa una nova edició, la segona, del concurs d’ametllers en flor.

Hi pot participar qualsevol resident a Selva o qualsevol ciutadà major d’edat de la Unió Europea. Això sí, l’àmbit territorial és la Selva, i les persones que vulguin participar-hi hauran de fotografiar ametllers en flor del municipi i pujar-los a la xarxa social Instagram.

Entre les condicions requerides, es demana:

  • Publicar la foto abans del 12 de març;
  • Que a a la fotografia hi surtin ametllers en flor del municipi
  • Geolocalitzar la foto
  • Etiquetar els comptes @ajuntamentSelva i @visit_Selva i fer ús del hashtag #Ametllers2022.
  • L’usuari també ha de seguir el compte de l’Ajuntament.

Cada usuari podrà publicar tantes fotografies com vulgui, malgrat es tindrà només en compte la primera imatge de cada publicació. No s’admetran vídeos, i les històries no conten com a publicació i quedaran exclosos aquells perfils que no siguin accessibles per part de l’Ajuntament.

Sorteig i premi

El dia 13 de març de 2022 es realitzarà el sorteig a l’Ajuntament de Selva i la persona guanyadora es podrà endur un val per valor de 100€ per gastar als comerços i negocis del municipi. Els premis es podran recollir a l’Ajuntament a partir del 15 de març de 2022.

Les persones que participen al concurs autoritzen la publicació dels seus noms i/o fotos a les xarxes socials i web de l’ajuntament. La publicació de les fotos que compleixen les condicions abans esmentades, implica l’acceptació de les bases per participar en el concurs, així com donar autorització per fer difusió del seu nom i imatge a les publicacions relacionades per part de l’Ajuntament.

A tall de resum:

?Fer una publicació fotogràfica
?Posar la ubicació dins el municipi de Selva
?Seguir i etiquetar @ajuntamentSelva i @visit_Selva
#️⃣ Posar el hashtag #ametllers2022

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa