Balears Vadevi
‘Vers a la vinya’

L’estiu convida a sortir i trobar-se per qualsevol excusa i en aquest cas és el celler de Son Cremat de Maó el que proposa una vetllada per maridar vi, música i poesia que tindrà lloc aquest proper dissabte a partir de les 19.30 hores.

Amb el títol Vers a la vinya, la trobada tindrà com a protagonistes cinc poetes que recitaran textos propis i aliens. La ciutadellenca Iosune Arriaran, darrera guanyadora del Premi Illa de Menorca, el maonès Carles Mercadal, la catalana afincada a Menorca Margarita Ballester i els mallorquins Pau Vadell i Miquel Àngel Lleuger. Els seus versos estaran acompanyats de la música a la guitarra de Curro González.

Cartell promocional de l’activitat

Junt amb el recital de poesia, el celler Son Cremat propietat de la família Fulla Maria oferirà un tast dels seus vins, els dos mono varietals blancs, de moscatell i de chardonnay i la nova versió del seu rosat anomenat Envit que enguany es tracta d’un coupage amb les varietats monestrell i merlot.

Aquesta és la primera vegada que el petit celler ubicat a Maó ofereix una activitat d’aquestes característiques que s’afegeix a les visites concertades que també es poden fer durant tot l’any. Es tracta d’un acte gratuït que compta amb el suport de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, el Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Maó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa