Balears Vadevi
Enquesta | Quin vi prefereixes per celebrar l’estiu?

Ara sí que sí. Ja veiem (o tenim) les vacances a tocar, i imaginem aquells dies de debat per consensuar el destí per desconnectar i gaudir dels dies en què no haurem d’anar a treballar.

Si com naltres sou dels qui no us resistiu a l’oferta de les Balears, sabreu que hi ha mil i una opcions per sumar a les propostes de sol i platja. Des de rutes per descobrir un paisatge rural amb cultius de vinya, olivera i ametlla; a visites guiades per un celler elaborador, on també hi ha l’opció d’apuntar-se a experiències d’enoturisme que poc a poc van aflorant i consolidant-se a les Illes. Si la idea és fer poca activitat, no cal moure’s de l’apartament i ens imaginem gaudint d’una copa de vi des d’una àmplia terrassa amb vistes.

Si sou d’aquests últims, permeteu-nos una pregunta: quin vi destaparíeu o us serviríeu per gaudir d’una bona estona? Sou de blancs, escumosos o rosats, joves i ben frescos; o preferiu els vins negres? Penseu que tant a Mallorca, com Menorca, Eivissa i Formentera hi ha una variada selecció de productes locals que us faran gaudir, alhora que descobrir varietats autòctones, criances amb diversos tipus de recipients (des de botes de roure fins a àmfores) o maneres de fer singulars del territori vitivinícola balear.

Potser preferiu el vermut o les herbes, el que està clar, és que val la pena dedicar un minut a conèixer i sobretot tastar alguna de les elaboracions locals.

Va, que volem saber quin és el vi preferit dels qui vivim les Balears durant els mesos d’estiu. Salut i bones vacances!

Powered by Survey Maker

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa