Balears Vadevi
Vins

Vins

Celler Can Rich, d'Eivissa | web celler

Eivissa organitza nous cursos de tast per donar a conèixer els vins locals

Comparteix
Hi ha dues convocatòries, una per a públic final i l'altra per a professionals del sector de l'hostaleria

El vi que embriaga l’art

Comparteix
Recuperem aquest article publicat al monogràfic que la revista 'El Mirall' ha fet enguany sobre el vi
La nova gamma incorpora la primera vinificació de garnatxa | Foto: Sa Marjaleta

Sa Marjaleta amplia el seu catàleg de vins

Comparteix
Aquest Nadal té previst llençar la primera garnatxa feta a Menorca i un chardonnay | De cara a 2024 i 2025 també hi haurà novetats amb un cupatge i un altre monovarietal
Les varietats locals han resistit millor les dures condicions climatològiques d'aquest estiu/J.L. Ferrer

La DO Binissalem acaba amb 52 dies la verema més ràpida mai vista

Comparteix
La vinya ha donat molt de raïm i en bones condicions sanitàries, segons el Consell Regulador
Raïm de vinyes menorquines | Foto: Menorca erg

A la recerca del rém* perdut (VII): els raïms bumerang i la fi del simposi

Comparteix
En rigor, cap varietat seria autòctona perquè totes han arribat en algun període de la història: faci 3, 30, 300 o 3000 anys
La verema a Cap de Barbaria un dels cellers de Formentera

Formentera, un dels pocs llocs del continent que va esquivar la fil·loxera

Comparteix
El seu aïllament, que tan sovint ha significat incomptables privacions per als seus habitants, va permetre en aquest cas que els seus ceps es mantinguessin indemnes a la plaga
Varietats com la Gorgollassa varen despertar l'interès dels assistents/DO Binissalem

DO Binissalem acosta les varietats locals amb un taller d’aromes i un tast

Comparteix
L'experiència, conduïda pel professor José Escalona, s'inclou en les activitats de la Festa des Vermar
Copa de vi negre

Llista actualitzada dels països que més vi importen del món

Comparteix
El darrer informe presentat per l'Observatori Espanyol del Mercat del Vi apunta canvis de tendència en la compra de productes vitícoles
La polpa i també la pell i els pinyols aporten el color i les aromes al vi/Pere Seda

La maduració dels raïms en el cicle de la vinya

Comparteix
Un procés determinant per a l'elaboració del vi
500 convidats varen compartir la vetllada gastronòmica que no pot faltar coincidint amb les festes de la verema de Binissalem/Bodegas José L. Ferrer.

Sopar de Vermar al celler José L. Ferrer, una tradició que no pot faltar

Comparteix
Els Fideus de Vermar varen ser protagonistes del sopar, com mana la tradició