Vins

Les varietats locals han resistit millor les dures condicions climatològiques d'aquest estiu/J.L. Ferrer

La DO Binissalem acaba amb 52 dies la verema més ràpida mai vista

Comparteix
La vinya ha donat molt de raïm i en bones condicions sanitàries, segons el Consell Regulador
Raïm de vinyes menorquines | Foto: Menorca erg

A la recerca del rém* perdut (VII): els raïms bumerang i la fi del simposi

Comparteix
En rigor, cap varietat seria autòctona perquè totes han arribat en algun període de la història: faci 3, 30, 300 o 3000 anys
La verema a Cap de Barbaria un dels cellers de Formentera

Formentera, un dels pocs llocs del continent que va esquivar la fil·loxera

Comparteix
El seu aïllament, que tan sovint ha significat incomptables privacions per als seus habitants, va permetre en aquest cas que els seus ceps es mantinguessin indemnes a la plaga
Varietats com la Gorgollassa varen despertar l'interès dels assistents/DO Binissalem

DO Binissalem acosta les varietats locals amb un taller d’aromes i un tast

Comparteix
L'experiència, conduïda pel professor José Escalona, s'inclou en les activitats de la Festa des Vermar
Copa de vi negre

Llista actualitzada dels països que més vi importen del món

Comparteix
El darrer informe presentat per l'Observatori Espanyol del Mercat del Vi apunta canvis de tendència en la compra de productes vitícoles
La polpa i també la pell i els pinyols aporten el color i les aromes al vi/Pere Seda

La maduració dels raïms en el cicle de la vinya

Comparteix
Un procés determinant per a l'elaboració del vi
500 convidats varen compartir la vetllada gastronòmica que no pot faltar coincidint amb les festes de la verema de Binissalem/Bodegas José L. Ferrer.

Sopar de Vermar al celler José L. Ferrer, una tradició que no pot faltar

Comparteix
Els Fideus de Vermar varen ser protagonistes del sopar, com mana la tradició
Més de mil persones tastaren els vins de la mostra/LIcors Moyà

Licors Moyà fa un tast multitudinari de vins amb 200 referències

Comparteix
Més de mil persones s'apuntaren a l'experiència, coincidint amb la fira d'Artà
Miquel Jaume i Horrach, de Vins Coleto | Foto: web celler

Miquel Jaume: “L’agricultura ecològica funciona i és el camí”

Comparteix
El responsable de Can Coleto parla de la seva aposta més que convençuda de treballar en ecològic i fa repàs de la seva història vinícola
Tanca 12, un vi blanc fet a Menorca | Foto: Binifadet

El millor vi blanc de Balears torna a ser de Menorca

Comparteix
La Guia Peñin premia el Tanca 12 de Binifadet amb 94 punts i el converteix en l’únic blanc de la història de Balears en aconseguir aquesta puntuació