Balears Vadevi
El Consell d’Eivissa estrena pàgina web

El Consell Insular d’Eivissa estrena pàgina web basada en tecnologies actuals i protocols oberts, “més intuïtiva, funcional i amb millores importants des del punt de vista de rendiment”, segons informa l’entitat. A més a més, té accés directe a un portal de dades oberts.

La nova pàgina és responsive, és a dir, adaptada a tots els dispositius, i oferirà informació d’interès per al públic d’una forma pràctica i senzilla. També donen prioritat a les notícies d’actualitat i esdeveniments organitzats per la institució insular. El nou portal es basa en la plataforma DXP de Liferay i permet renovar la resta de portals associats al Consell, així com el portal de transparència.

Portal de dades oberts

A través del portal de dades oberts, el Consell Insular d’Eivissa ha posat una disposició de la ciutadania multitud de dades d’interès general relacionades amb el transport públic, la generació de residus, hectàrees afectades per incendis forestals o evolució arribada de turistes durant els darrers anys, entre altres. “L’objectiu és ampliar la informació d’aquest portal i comparar amb el màxim de dades disponibles”, ha assenyalat el director insular d’Innovació, Xavi Santamaria. A més, ha afegit que la plataforma incorporarà també tota la informació generada pels diferents elements que componen la iniciativa Smart Island: sensors mediambientals, sensors d’ocupació de jocs, control d’incendis i aparcament intel·ligent.

Per últim, amb aquesta nova pàgina web i amb el portal de dades oberts, el Departament d’Innovació del Consell Insular d’Eivissa continua amb el procés de modernització de l’administració.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa