Avui, Diada de les Illes Balears, continuen i s’intensifiquen les activitats de lleure per gaudir de la gran festa.

Com havíem avançat fa uns dies en aquesta capçalera, en destaquen diverses de relacionades amb el sector agroalimentari, que aprofiten les jornades per mostrar el millor de la seva producció: vi, oli, ametlla, formatge, sobrassada, ensaïmada i tots productes d’excel·lència. Aquí us en compartim algunes imatges del que s’està veient en diversos espais.

Una de les propostes ha estat la classe magistral de vins autòctons a càrrec del president de l‘Associació de Sommeliers (ABS), Daniel Arias i del també sommelier Jaume Colombás.

També ha tingut lloc una exhibició gastronòmica de cuina creativa amb oli d’Oliva de Mallorca a càrrec del president de l’associació de cuiners ASCAIB, José Cortés, i Victòria Frontera.

Les activitats estan repartides per illes, malgrat crida l’atenció que per primera vegada, tots aquests segells de qualitat compartir protagonisme sota el paraigües de la conselleria d’Agricultura.

Armengol i De la Concha visitant el mercat artesà

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa