Balears Vadevi
Jerònima Bonafé, reelegida presidenta de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears

Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears ha celebrat aquest dimecres 22 de setembre la seva Assemblea General Extraordinària, procedint-se a la renovació de càrrecs del Consell Rector, ja que es compleixen els quatre anys des de les últimes eleccions. S’han escollit, per tant, nous càrrecs de presidència, vicepresidència, secretària, tresorer, vocals i interventors de l’entitat, i han estat cridades a votar les 33 cooperatives i SAT’s sòcies de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears.

Jerònima Bonafé Ramis ha estat reelegida com a presidenta de l’entitat per als propers quatre anys. El sector agroalimentari després d’un dur any per l’impacte del coronavirus ha tornat a confiar en Bonafé per a liderar els reptes futurs que té el sector, basat en la digitalització i la innovació, donant continuïtat al càrrec que ja ocupa des de l’any 1998.

“Cal continuar treballant per a continuar posicionant el sector agroalimentari entre la societat de les illes. Hem demostrat, més si cap durant aquest any que som una activitat més que necessària per als nostres habitants. El compromís de les cooperatives amb la societat s’ha posat de manifest amb multitud d’iniciatives de col·laboració dels seus socis. Hem de continuar treballant intensament per a afrontar el futur amb optimisme i amb força. Així com per als reptes de la nova PAC. Hem de demostrar el que millor sabem fer: produir, transformar i distribuir aliments i garantir el proveïment de productes de qualitat a la societat” ha explicat en el seu discurs la reelegida presidenta.

Noves dones a la Junta Rectora

Després de la renovació de càrrecs, tres dones dins del Consell Rector en càrrecs de Presidenta, Tresorera i Vocal, i una dona com a interventora. Cal destacar la incorporació d’una jove agricultora de la comissió de joves cooperativistes; i per primera vegada en el Consell rector estan representades totes les illes de Balears, inclosa Formentera.

Els sectors representats en el nou Consell Rector són: Sector lacti i ramader de boví i oví, sector de les fruites i hortalisses, sector dels fruits secs, sector de l’oli i oliva de taula, sector cereal i de subministraments.

Durant l’Assemblea Extraordinària també s’ha triat a la resta dels membres del Consell Rector de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears. La Presidència estarà format per: Jerònima Bonafé Ramis (Son Bora SAT), Santiago R. Lafuente Mir (SCL COINGA) com a vicepresident. Pere Joan Oliver Orell (Cooperativa Sant Bartomeu de Sóller) com el secretari general de l’entitat, Margalida Seguí Villalonga (Cooperativa Bessoner) exercirà com a tresorera.

Frances Truyol Olives (Cooperative Sant Bartomeu); María Ribas Roig (Sant Antoni de Portmany) i Martí Solivelles Ferrer (Cooperativa Pagesa de Polllença) exerciran les funcions d’interventors; i com a vocals: José Juan Fullana Barber (Sant Martí de Mercadall); Carlos Torres Florit (Cooperativa del Camp de Menorca); José Mayans Marí (Agroeivissa S.Coop); Marcos Ribas Torres (Cooperativa del Camp de Menorca); Miguel Gual Pons (Camp Mallorquí); Jaume Jaume Llabres (Fruits Secs SAT); Joan Mora Adrover (Cooperativa Agrícola de Porreres); Bernat Ramis Coll (Cooperativa Pagesa d’Inca) i Isabel Vicens Gelabert (Agromallorca SAT).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa