Balears Vadevi
La consellera de la Concha visita la ‘Barcelona Wine Week’

La consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha, ha visitat aquest dilluns 4 d’abril l’estand de les Illes Balears a la Barcelona Wine Week, fira que reuneix aquests dies una àmplia representació del sector vitivinícola de l’Estat a Fira de Barcelona.

Per primera vegada han vingut junts 20 cellers de les Illes, 6 de la DO Pla i Llevant, 4 de la DO Binissalem, 9 de la IGP Vi de la Terra Mallorca i 1 de Vi de la Terra Eivissa. I tots ells participen a la cita sota el paraigües i amb el suport de la Conselleria dAgricultura, Pesca i Alimentació de la CAIB.

La consellera va voler destacar “des de la conselleria estem fent un esforç per donar a conèixer els nostres vins de la Illes Balears”.

Per als 20 cellerers participants, aquesta fira és “un bon aparador” per tancar acords amb distribuïdors i exportadors tant nacionals com internacionals. Els expositors hi presenten les noves anyades, així com novetats, arribant a unes 200 referències, destacant la singularitat dels vins així com una clara aposta per les varietats autòctones i l’elaboració tradicional.

D’esquerra a dreta, Marina Vera, DO Pla i Llevant; la Consellera Mae de la Concha, Marga Amar, DO Binossalem i Conxa Rosillo, IGP Vi de la Terra Mallorca | GOIB

.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa