Balears Vadevi
Menorca confia en la ‘Mostra de Cuina’ per atreure visitants

El president de l’associació d’Hostaleria i Restauració de la CAEB Menorca, José Bosch, confia que la dotzena edició de la Mostra de Cuina Menorquina sigui el reclam perquè residents de les altres illes contribueixin a la desestacionalització. La propera cita està prevista del 17 de setembre al 3 d’octubre, una setmana més que en edicions anteriors.

Cada any són més els assistents que venen de la resta de les Balears, especialment de Mallorca. “Hem parlat amb l’associació hotelera, la d’agències de viatges i Balearia per establir preus atractius que afavoreixin el desplaçament i l’allotjament”, comenta Josch en declaracions a efe.

“És una oportunitat per consolidar la gastronomia de l’illa i reforçar la presència del producte local davant un client forà, però que seduïm pels atractius dels aliments autòctons”, ha remarcat. Bosch ha recordat que fins a finals d’agost es poden inscriure els restaurants que vulguin participar a la Mostra.

“L’any passat no vam arribar per poc als trenta i crec que aquesta és una xifra adequada. Tampoc interessa ser-ne molts perquè es corre el risc de diluir la iniciativa, i el repte és mantenir la qualitat dels menús oferts en aquests últims anys”, ha advertit.

“Estem veient que les reserves d’hotels per setembre a hores d’ara no són molt positives, per tant, els restaurants tenen en aquesta iniciativa un plus per publicitar i fomentar la cuina local, a les portes d’un 2022 on Menorca serà la seu de la regió Gastronòmica Europea”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa