Balears Vadevi
Els sommeliers menorquins s’organitzen
Un sommelier servint una copa de vi blanc

!--akiadsense-->

Des d’aquest mes de maig l’Associació Balear de Sumillers disposa d’una nova delegació a Menorca amb la voluntat de contribuir en la formació i el desenvolupament dels professionals que treballen al voltant del vi. Els promotors a l’illa son els sommeliers Sara Sanchís, del Bar A Vins, en Sito Bosch del restaurant Cafè Balear i Joan Canals del restaurant Ulisses. El primer objectiu que s’han fixat tots tres és mirar d’aglutinar a totes les persones que treballen a sala i al voltant del món del vi, per poder organitzar activitats que ajudin a preparar-se millor tant a nivell de coneixement com del servei que s’ofereix. “Volem fer coses que tinguin sentit i posar al mateix nivell la nostra feina a la revolució gastronòmica que s’està vivint avui dia a Menorca” explica Sara Sanchís. El que no faltaran seran els tastos, els cursos o les visites a cellers, entre d’altres iniciatives, per tal de mantenir un contacte permanent amb el sector. “L’associació l’hem enfocat als professionals i a totes les persones que estiguin relacionades o vinculades amb el món del vi” comenta la sommelier.

Com que la posada en marxa de l’associació va coincidir amb l’inici de temporada, no han tingut temps per poder fer gaire cosa més que organitzar una primera reunió a Ciutadella i una visita organitzada per visitar el celler Torralbenc al juliol però de cara a la tardor, tenen previst elaborar un planning d’activitats per desenvolupar durant l’hivern. “Hem vist que s’ha generat molt d’interès per part dels companys del sector i això ens dona a pensar que podem mirar d’engegar moltes iniciatives així com també aprofitar el munt de propostes que es porten actualment a Mallorca” comenta Sanchís.

L’obertura de la nova delegació menorquina de l’Associació Balear de Sumillers, entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1993 a Mallorca, ha coincidit també aquest mes d’agost amb la recent inauguració de l’Eivissa i Formentera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa